![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-11-2008
|
amin
Alıntı:
sayın özbey çok teşekkürler dilek ve temenniniz için. elimizden geldiğince güzel yapmaya çalışıyoruz. inşaAllah sizlerde bahçelerinizden en güzel şekilde faydalanırsınız. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
|
pepino yardımı
arkadaşlar pepino konusunda yardıma ihtiyacı olanlar varsa elimden geldiğince yardım etmeye hazırım. çanakkale'ye yakın çevredeki arkadaşlara birer ikişer (elimde az olduğu için) fide göndermeye çalışabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
|
küçük pepino serası
herkese iyi bayramlar. arkadaşlar pepinoları kış soğuklarından korumak için sera yapım işlerini aşağı yukarı bitirdim. demir iskelet işleri bitti, sadece üzerini aldığım naylon ile kapatması kaldı. ![]() minik seradan görüntüler ![]() ![]() ![]() pepinoların son durumları Düzenleyen rehisbay17 : 29-10-2009 saat 19:21 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
|
pepino çelikleri
arkadaşlar seramı yaparken budama yaptığım pepino dallarını çelikleme yaptım. 108 tane çelik diktim, yani üretmeye tam gaz devam diyorum. yaza hazırlık yapıyorum. işte size çeliklerden görüntüler. ![]() ![]() ![]() değerli yorum larınızı bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2008
|
Alıntı:
Pepinoyu çelikten nasıl üretiyorsunuz? detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirim. Bir de pepino fidesine budama yapıyor musunuz? yapıyorsanız onu da detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Teşekkürler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|