![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-05-2017
|
Alıntı:
![]() GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-07-2018
|
Alıntı:
Birisini birşeye inandırmak gibi bir niyetim de yok. Örneğin; şu forumda kivi yetiştirmeyeni döverler heralde. Türkiye'de de yetişmediği yer kalmadı. Buna rağmen hâlâ birisi çıkıp "Türkiye'de kivi yetiştirildiği iddia ediliyor ama sanmıyorum çünkü kivi Türkiye'ye uyum sağlayamaz." diye yorum yazabiliyor. Kivi yahu, kivi! Yaylada yetişiyor yaylada! Keşke herkes sandıklarını değil bildiklerini yazsa da insanlar doğru bilgiye daha rahat ulaşabilse. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-05-2017
|
Alıntı:
![]() GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-06-2007
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-07-2018
|
Umarım başarılı olursunuz. Marmara bölgesi kivi için uygun diye biliyorum. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-04-2019
|
selam arkadaşlar forumda yeniyim. nisan ayında iki adet kahve ağacı fidesi alarak başladığım serüven haziran ayında endonezyadan getirdiğim taze kahve çekirdeklerini çimlendirmeyi başararaktan devam ediyor. çekirdeklerimin ilk filizini 35 gün gibi kısa bir sürede gördüm. şu an için 50 tane çekirdeğim çimlenmiş vaziyette ve taç yapraklar çıkmak üzereler. fotoğraflarını koyuyorum buraya. kahve konusunda amatörüm anlıyacağınız üzere ve her türlü önerinize ve yönlendirmenize açığım |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-06-2007
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-04-2019
|
çekirdekleri saksıya almak için çenek yapraklarından sonra bir yaprak daha çıkmasını bekliyeceğim. air pot saksılara dikmeyi planlıyorum. nisan ayında aldığım iki kahve gayet sağlıklı büyüyorlar. 15 günde bir yapraktan üre gübresi veriyorum. |
|
|
|
![]() |
|
|