![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2008
|
Bilmiyorum...Saksıysa saksı,torfsa torf,şaşırtmaysa şaşırtma,topraksa kralı...Nankör yaratıklar...Bence bunların hepsi mongol Yenilere izzet ikram yok kolejde değil mahalle mektebinde okuacaklar....![]() ![]() ![]() Düzenleyen Gurtunca : 03-12-2008 saat 10:24 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Kime göre nankör, hiç bir domates fidesi bana bugüne kadar nankörlük etmedi ![]() ****** ben onlara, her zaman sabır ve sevgiyle yaklaştım. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-08-2008
|
Alıntı:
İlk resimdeki domates tohumlarını 27 ekimde ektim. İkinci ve üçüncü resimdeki domates ve biber tohumlarını da 31 ekimde ektim. Arada sadece 4 gün fark olmasına rağmen ilk ektiklerim büyüdü öbürleri cüce kaldı. Hepsine aynı sevgi ve ilgiyi gösterdim . Domatesler çeri ve biberlerde süs biberi. Neden bu fark oldu acaba? Normalde domates, marul ve biberin fide olma zamanı nedir? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2008
|
Hayatında ilkokulda pamuk arasında fasulye yetiştirmek dışında hiç bir tohumculuk faaliyeti olmamış birisi olarak,ruh halim sabırsızlık,merak,yanlış yapma korkusu vs.. içinde gidip geliyor.Hemen her şeyi okuyarak,deneyerek bulmaya çalışıyorum..Doğrularım,hatalarım hep buna göre kafamın bir köşesinde yer ediyor..Sabırsızlığım mı diyeyim yoksa kıskançlık mı ben de farkındayım...Bu arada şakacıktan değil ,Tanrı şansınızı daim etsin ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| balkon, domates, karton saksı, red robin, tohum fide |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|