![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-05-2010
|
Alıntı:
bitkide herhangi bir sararma yok fotoğraf öyle çıkmış sadece kırılganlık var dal elinizde kalıyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şunu anlamak isterimki sizin esas yetiştirmek istediğiniz şey domates yetiştirmek mi yoksa Red robin domates yetiştirmek mi. Gerekirse size bir adet sırık domates ya da red robin 1 adet hediye gönderebilirim ama önce yapmaya çalıştığınız şeyi anlamalıyım. Bu arada şunu belirtmeliyim ki burada red robin domates diye yerleştirilen bitki resimleriyle sevgili karınca70 den aldığım red robin tohumlarıyla yetiştirdiğim bitkiler arasında uçurum var diyebilirim. Müsait olduğumda buraya resimleri yerleştireyim olmazsa. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-05-2010
|
Selahattin bey öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Benim red robin domates diye bir tercihim yoktu bu fideleri koçtaşdan aldım ama dediğim gibi pek de deneyimli olmadığım için deneme yanılma yönetimi biraz zarar da verdim..Bu etapda sizin öneriniz saksıları değiştirmem (fideleri aldıkdan iki hafta sonra şaşartma yapmıştım) mi? üzerini yanlışlıkla budadığım fidemden çaresiz vazgeçebilirim ama 4 fidem daha var en azından onları kurtarmak isterim. Sadece saksıları değiştirmek sizce yeterli mi? Yanmış gübreden bahsediliyor bunu nerden bulabilirim bilmiyorum ama takviye için koymamı önerirmisiniz? Elbette zahmet olmazsa red robin yollarsanız çok memnun olurum. Teşekkürler, iyi günler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Enzim için irtibat: sadettin.cakir@hotmail.com |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |