![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-02-2014
|
Alıntı:
besin eriyiklerimi kudret tezel beyden temin etmiştim. besin eriyiği ec si de 2.4 iken 1.2 ye düşürdüm ama kuruma hala devam ediyor. sularına bir cc neem yağı kattım ve yaprakları neem yağı çözünmüş su ile nerdeyse banyo yaptırdım. ama sorun hala devam ediyor ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-12-2012
|
Alıntı:
Katı ortamda ec ve ph değerleri düşmez veya yükselmez diye bir kuralda söz konusu değil. Uygun ec ve ph değerleri normal seviyelerde tutup beklemekten başka çare yok gibi. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-02-2014
|
Alıntı:
![]() cevabınız için teşekkür ederim |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-04-2014
|
yapraklarda beyaz lekeler
Arkadaşlar resimlerde görülen, saksıda balkonda yetiştirmeye çalıştığım domates yapraklarındaki beyaz lekeler hakkında bilgi verebilecek olan varmı acaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-07-2012
|
Tuta absoluta zarari gibi duruyor. Siyah noktalar da diskisi olabilir mi acaba... En ustteki resimde, noktalar 3 boyutlu gibi duruyor; alttakilerde ise daha cok leke gibi gozukuyor, tam secilmiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
Bu linkteki yazı ve resimler incelenir ise başka deliller tesbit edilebilir. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-04-2014
|
Yanıtlarınız için teşekkürler. Herhangi bir canlı tespit edemedim yapraklarda. Toz kükürt uyguladım belki onun bir faydası olmuştur. Başka bir tavsiyeniz varmı acaba. Bu arada alt yapraklarda içe doğru kıvrılmalar başladı. Bu sene domateslerime ne oluyor anlamadım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
balkon, balkon bahceciligi, domates, domates hastalığı, kuruma, yaprak biti, yaprak kıvrılması, zararlı, zararlılar |
|
|