agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler > Domates
(https)




Beğeni Düzeni3Beğeniler
  • 1 Gönderen mügem
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 12-08-2013, 00:01   #1
Ağaç Dostu
 
mügem's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-12-2012
Şehir: Bergama Kozak
Mesajlar: 861
Galeri: 39
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Gök domates demekle ham olmamışları mı kastediyorsunuz?
Güler ablacım,domatesleri tam yeşil olarak koyarsak,tam kırmızılaşmıyor.Ama alagök tabir ettiğimiz,beyazlamış ya da hafif pembelmiş olursa,kızarması daha kolay oluyor.Tabii ki kışın ortasında,taze domates yemek adına pembelmiş olanlar da çok tatlı oluyor.İlaçlısını yemektense...

Jakin beğendi.
mügem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025