agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler > Domates
(https)




Beğeni Düzeni41Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 07-08-2009, 13:37   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi denizakvaryumu Mesajı Göster
Kükürtün içine neden kül koyuluyor
Kül ile karıştırılan kükürt, atılırken daha iyi yayılıyor, sanırım kükürtteki hafif nemi de alıyor. Uzun süre, topaçlanmadan kalmasını sağlıyor.

Kül dünyanın en temiz maddesi ve tek başına bile hastalık önleyici. Zararlının üstünü örtüyor ve hava ile temasını kesiyor.

Kül, kükürtün kullanımını kolaylaştırırken aynı zamanda mükemmel ikili oluşturuyor.

Bir zıraat Mühendisi arkadaşım, toz kükürtün gözleri yakmasınını önüne geçildiğini, bazı karışımlarla daha kullanışlı hale getirildiğini, bordo bulamacı gibi üzerinde çalışmalar olduğunu söylemişti.

Daha fazla bilgi alabilirsem, paylaşırım.

Saygılar

Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025