![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-01-2012
|
Sn. MeyveliTepe, olayı hâlâ Pınar'ın özelinden soruyorsunuz ama ben ısrarla ve ısrarla Pınar ister dürüst olsun ister hilekar olsun konu bu değil benim için diyiyorum. Aynı Tarım Bakanlığı, Greenpeace konusunda greenpeace bize iftira atıyor derken greenpeace'i savunuyordunuz. Şimdi ne oldu da birden Tarım Bakanlığı hata yapmaz, yanlış söylemez bir kurum oldu sizin için? Ayrıca samimiyetle söylüyorum hikayeyi hediye ettiklerimin arasında siz yoktunuz. Sizin konuyu araştırdığınız, analiz raporlarını incelediğiniz hatta şirketin borsaya gönderdiği açıklamaları bile takip ettiğiniz ortada. Ben bir haberle, haberin ne olduğunu ne kastettiğini bile anlamadan peşin yorum yapanlara hediye ettim hikayeyi. |
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() Evet, Almanya Greenpeace Alman tüketicileri pestisit kalıntılı yiyecekler için uyarmakta son derece haklıydı. Bizim tarım bakanlığının durumu kabul edip düzeltilmesi yönünde çaba sarfetmek yerine (aynı şimdi Pınar'ın yaptığı gibi) inkara yönelmesi hatalıydı (gerçek durumu onlar da biliyordu ki sonradan sessiz sedasız bir sürü tedbir almaya çalıştılar). |
||
|
|
|
![]() |
|
|