![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Selahattin hocam, ben sessiz kalamadım ve Bereket TV' nin ana sayfasındaki iletişim bölümünden program hakkındaki görüşlerimi ve yeniden yayın akışına dahil edilmesini istediğimi belirten mail attım. Belki yoğun talep olursa ilgisiz kalmazlar diye umut ediyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Merhabalar efendim, Yazık olmuş Selahattin Hocam. Her şey rayında gitmekte iken hemde. Siz de programda değindiniz, ''Ticaret yapanların işine engel olmak istemem, fakat üreticiler .... daha ucuza kendileri yapabilirler'' kısmı neden olmuştur. Yurdum çok güzel ama maalesef insanlarımızın alışkanlıkları çok kötü. Başka milletler dünyayı sömürür, bizde ise biz bizi sömürürüz. Sağlık olsun, altın bilezik sizde nasılsa, onuda alamıyacaklarına göre, ALLAH daha ne kapılar açar inşallah. Olan bizlere oluyor, eksiklerimizi sayenizde giderecektik. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Ağaç Dostu
|
İyi niyeti olan herkes için teşekkür ederim. Anlattıklarımı karşıdakine iyi verebilsemde (gelen olumlu tepkilere göre konuşuyorum) medyatik değilim sanırım bunun biraz etkisi oldu ![]() Ekranda söz verdiğim insanlar için bazı teklifleri değerlendireceğim ama esas yine esaslı düşünce benimde düşündüklerimi desteklercesine yine buradan geldi. Memleketin tarımı için yılmak yok. Düzenleyen Selahattin Yılmaz : 19-12-2011 saat 09:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Cumartesı aksamı telvızyonu actım beklıyorum bır turlu baslamıyor moralım bozuldu meseleyı anlayamadım şimdi açtımkı kötü haber duyurulmuş televızyon çok yanlış yapmış üzüldüm gercekten yazık oldu |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Ağaç Dostu
|
Mehmet beyle görüştüm, kendi program da bu kapsamda yayından kaldırılmış, yönetim değişikliğinin bunda etkisi olduğunu söyledi ancak insanlara ekranda özellikle aşılar konusunda söz verdiğimi ve bu sözlerimi yerine getirmek için Mehmet beye fırsat verilmesi konsunda hemfikiriz. İşin doğrusu ekranlarda çok görünmek ya da medya maymunu olmaktansa nacizane mesleki bilgilerimle fikirlerine itikamet vermek suretiyle görmediklerini göstermek benim daha çok işime gelir ama yine de bir kanalla başladım bir kanalla bitirmek bana daha çok yakışır diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili göksel38, parafilm kullanmak zorunda değilsiniz ancak iyi bir malzeme olduğunuda belirtmek istiyorum. İlla tedarik etmek istiyorsanız burada var ancak nette biraz pahalı satılıyor toplu talep durumunda belki yardımcı olabilirim. Bu konuyla Bereket tv üzerinden olacak şekilde halen devam eden sonuçlanmamış bir çalışmamız var Tv üzerinden olmazsa da kendim yapacağım çünki hazırlıyorum, beklerseniz sanırım güzel bir şeyler olur diye düşünüyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-12-2011
|
ilginizden ötürü çok teşekkür ederim selahattin bey iyi haberlerinizi bekliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-07-2009
|
Hocam programınızın sonlandırılmasına gerçekten çok üzüldüm. Budamadan sonra diğer konularda da sizin açıklamalarınızdan faydalanıyorduk. İnşallah bir şekilde devamı gelir. |
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|