agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Doğa, Çevre, Ekoloji, Gıda Hukuk ve Politikaları
(https)

Beğeni Düzeni1Beğeniler

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 17-12-2011, 18:16   #61
Ağaç Dostu

Lonicera's Avatar

Giriş Tarihi: 20-03-2008
Selahattin hocam, ben sessiz kalamadım ve Bereket TV' nin ana sayfasındaki iletişim bölümünden program hakkındaki görüşlerimi ve yeniden yayın akışına dahil edilmesini istediğimi belirten mail attım. Belki yoğun talep olursa ilgisiz kalmazlar diye umut ediyorum.

Lonicera Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 17-12-2011, 22:56   #62
Ağaç Dostu

mrduran's Avatar

Giriş Tarihi: 20-08-2011
Merhabalar efendim,

Yazık olmuş Selahattin Hocam. Her şey rayında gitmekte iken hemde.

Siz de programda değindiniz, ''Ticaret yapanların işine engel olmak istemem, fakat üreticiler .... daha ucuza kendileri yapabilirler'' kısmı neden olmuştur. Yurdum çok güzel ama maalesef insanlarımızın alışkanlıkları çok kötü. Başka milletler dünyayı sömürür, bizde ise biz bizi sömürürüz.

Sağlık olsun, altın bilezik sizde nasılsa, onuda alamıyacaklarına göre, ALLAH daha ne kapılar açar inşallah. Olan bizlere oluyor, eksiklerimizi sayenizde giderecektik.

Saygılarımla lütfen.

mrduran Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 18-12-2011, 21:10   #63
Ağaç Dostu

hk50's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2010
Galeri: 14
Bu memleket ne çekti ise, Cahilin cesaretlisinden çekti,Siz cahilin cesaretlisi değildiniz.
Bilendiniz.
Saygılarımla

hk50 Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 18-12-2011, 22:30   #64
Ağaç Dostu

Selahattin Yılmaz's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2006
Galeri: 15
İyi niyeti olan herkes için teşekkür ederim. Anlattıklarımı karşıdakine iyi verebilsemde (gelen olumlu tepkilere göre konuşuyorum) medyatik değilim sanırım bunun biraz etkisi oldu .

Ekranda söz verdiğim insanlar için bazı teklifleri değerlendireceğim ama esas yine esaslı düşünce benimde düşündüklerimi desteklercesine yine buradan geldi. Memleketin tarımı için yılmak yok.

ayazkentli beğendi.

Düzenleyen Selahattin Yılmaz : 19-12-2011 saat 09:34
Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 19-12-2011, 07:38   #65
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-01-2010
Cumartesı aksamı telvızyonu actım beklıyorum
bır turlu baslamıyor
moralım bozuldu
meseleyı anlayamadım
şimdi açtımkı kötü haber duyurulmuş televızyon çok yanlış yapmış
üzüldüm gercekten yazık oldu

Safranlı Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 19-12-2011, 09:38   #66
Ağaç Dostu

Mehmet beyle görüştüm, kendi program da bu kapsamda yayından kaldırılmış, yönetim değişikliğinin bunda etkisi olduğunu söyledi ancak insanlara ekranda özellikle aşılar konusunda söz verdiğimi ve bu sözlerimi yerine getirmek için Mehmet beye fırsat verilmesi konsunda hemfikiriz.

İşin doğrusu ekranlarda çok görünmek ya da medya maymunu olmaktansa nacizane mesleki bilgilerimle fikirlerine itikamet vermek suretiyle görmediklerini göstermek benim daha çok işime gelir ama yine de bir kanalla başladım bir kanalla bitirmek bana daha çok yakışır diye düşünüyorum.

Eski 19-12-2011, 09:45   #67
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi göksel38 Mesajı Göster
çok teşekkür ederim selahattin bey size bir konuda daha bilginize başvurmak istiyorum çekimlerde parafin diye bir malzeme kullanlyorsunuz ben onu kayseride sormadığım yer kalmadı malesef kimse bilmiyor nereden nasıl temin edebiliriz kusura bakmayın böyle peş peşe sorular soruyorum hem merakıma hemde bu işlerde yeniyim heyacanıma bağışlayın ve en önemlisi işin uzmanı sizingibi bilinçli ve anlatımı çok güzel insan olunaca insanı daha çok heveslendiriyor ve dolayısıyla sizin o müthiş bilgi ve becerinize başvurmak gerekiyor çok teşekkürler

Sevgili göksel38, parafilm kullanmak zorunda değilsiniz ancak iyi bir malzeme olduğunuda belirtmek istiyorum. İlla tedarik etmek istiyorsanız burada var ancak nette biraz pahalı satılıyor toplu talep durumunda belki yardımcı olabilirim. Bu konuyla Bereket tv üzerinden olacak şekilde halen devam eden sonuçlanmamış bir çalışmamız var Tv üzerinden olmazsa da kendim yapacağım çünki hazırlıyorum, beklerseniz sanırım güzel bir şeyler olur diye düşünüyorum.

Eski 20-12-2011, 09:22   #68
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 07-12-2011
ilginizden ötürü çok teşekkür ederim selahattin bey iyi haberlerinizi bekliyorum

göksel38 Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 20-12-2011, 23:27   #69
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 10-07-2009
Hocam programınızın sonlandırılmasına gerçekten çok üzüldüm. Budamadan sonra diğer konularda da sizin açıklamalarınızdan faydalanıyorduk. İnşallah bir şekilde devamı gelir.

metin71 Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 23-12-2011, 15:31   #70
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Galeri: 88
Son mesajları taşıdım. Burası soru sormaya uygun bir başlık değil, lütfen ilgili konular altında sorun...

Selahattin bu başlığı kapatayım mı ne dersin?

malina Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 23-12-2011, 16:03   #71
Ağaç Dostu

Program yayından kalktığına göre bence de uygun olan o olacaktır, zamanı geldiğinde eklranladan yeniden buluşuruz nasılsa. İlgili sorular forumun ilgili yerlerinde sorulursa daha sağlıklı olacaktır.

Sadece okunabilir konu

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025