![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
|
Hayırlı olsun Tarım Türk Tv kanalı açılmak üzere ve ayrıca yakın bir zamanda daha başka bir tarım kanalı yayına başlayacakmış malum birde Web Tarım Tv Tarım Bakanlığına ait bir internet tv mizde var. Hepsi birlikte beş oluyorlar ![]() Bereket Tv Köy Tv Tarım Türk .... Tv Web Tarım Tv |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
Evet nasip olursa olacak gönüllü bir şeyler, şu an bir nevi resmi izin sürecindeyim. Halen Bereket Tv de göz aşılarıyla ilgili çekimler zaman zaman yayınlanıyor. Düzenleyen Selahattin Yılmaz : 14-10-2011 saat 10:56 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar yarın Ankara'ya gidiyorum Bereket Tv (Toprak Tv) ile çekim yapmaya. Sanırım agaclar.net formatına uygun bitkiye dair her şeyin olduğu bir formatta program yapmayı arzu ediyorum, sanırım yarın ofline bir çekim sonraki haftalarda canlı yayınla soru cevap ve bilgilenebileceğimiz formatta bir program olacak. Bir çok şeyi bende yarın göreceğim. Bakalım hayırlısı. Sizleri yarın gece yani Cumartesi akşamı Bereket Tv yi ben varsamda yoksamda seyretmeye davet ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
tebrık ederım ben gündüz bile netten iş yerımde seyredıyorum bır tarafta agaçlarr net dıyer tarafta toprak tv toprak aşkını kotrol edemıyorum artık gecim derdım olmasa bırakıp inşaat işlrini topraga dönücem de yaş erken coluk cocugun gelecegı adına sabredıyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
toprak tv adı bereket tv olarak değişti ve şuanda bahçıvanın elinden programı var gül budaması bitki bakımı konusunda canlı yayın bahçıvan hasan bey programda yararlanacak birşeyler bulabiliriz sevgiyle kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|