agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Doğa, Çevre, Ekoloji, Gıda Hukuk ve Politikaları
(https)

Beğeni Düzeni48Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 27-07-2010, 17:04   #1
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 24-06-2010
Merhaba arkadaşlar,
Ben bu foruma aslında Validebağ Korusu için üye oldum, Acıbadem'de oturuyorum ve bu koruyu cok seviyorum. Bu sonbaharda koruya ekmek için 1000'e yakın meyve çekirdeği biriktirdim, bununla birlikte mevsimi geldiğinde at kestanesi, çınar ve meşe palamutları da ekeceğim, ayrıca maddi gücümün yettiği kadar fidan satın alıp bunların ekimini de yapmak istiyorum. Bu konuda benimle görüşmek isteyen, maddi olarak katılmasa bile, çekirdek ve fidan dikimine yardımcı olacak arkadaşlar benimle forum üzerinden irtibata geçerlerse çok sevinirim.
Görüşmek üzere

pria beğendi.
gurerg Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-09-2012, 15:57   #2
Ağaç Dostu

Oğuz Karsan's Avatar

Giriş Tarihi: 04-12-2006
Galeri: 181
Merhaba,

Validebağ Korusu bir yıldır bakımı yapılmayan, etrafta çöplerin uçuştuğu bir mekan haline geldi. Belediye geçen yıl otlarını kesmiş çöp kutularını yenilşemişti.

Aşağısı, yani Öğretmen evi tarafı zaten tadilatta, toz toprak.

Yukarısı, İzci evi yıllardır bakımsız ve kötü işletiliyor. Tuvaletler kirli. Büfe ise Çamlıca ve Niğde Gazozu satmamakta adeta direniyor. Ayran, Sprite, Kola ve suyun dışında pek içecek yok.

Bütün bu olumsuzluklara rağmen çayı, lahmacunu ve pidesi 10 numara self servis olmasına rağmen masalara örtü serilip boşlar titizlikle toplanıyor.

Kül tablaları hiç temizlenmiyor sadece içleri boşaltılıyor. En kötü tarafı da girişteki zincir. Gelişigüzel park etmiş araçların arasından tekerlekli sandalyedeki arkadaşımı zincir yüzünden bahçeye sokamadım. Görevli bulamadım.

Saygılar

Kiraz beğendi.
Oğuz Karsan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025