![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba. Sn. ormanlover, Sn. malina Benim evim İzci Evi'ne yaklaşık 200 m uzaklıkta, konuyu okur okumaz, Sn. ormanlover'ın bahsettiği tabelayı görmek üzere İzci Evi'nin bahçesine gittim. İzci Evi'nin yanındaki yolun başına dikilen tabelanın resmini çektim. 1m x1m tabelanın sol köşesinde, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'nun Kararı vardı. ![]() ![]() ![]() Yakın çekim yapmaya çalıştım. ![]() ![]() Bahçede onca yer varken birkaç ağacın arkasına yerleştirilmiş olması aklıma takıldı. Birkaç ay sonra dalları boş olan ağaçların yapraklarının açacağı düşünülecek olursa, tabelanın hiç görülmemesi planlanmış olmalı. Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
agaclar.net
|
Danıştay kararlarına rağmen Koşuyolu Validebağ Korusunda KOŞU PİSTİ adı altında kazı çalısmaları başlatılmıştır. Bu konuda Validebağ Gönüllüleri oluşumu 15 ocak persembe saat: 10'da BASIN AÇIKLAMASI yapacaktır. YER: Validebağ Korusu Huzur Evi Önü / Koşuyolu İletişim : Cafer KOÇ 0 216 474 34 10 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba. Aklın yolu birdir. Yapılan yanlışlığın farkına varılmış olacak ki. Tanıtım tabelası İzci Evinin önüne konmuş. Artık herkes görebilir. ![]() İyi haber ise, daha önce dikilmiş olan fidanlar da korumaya alınmış ![]() Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|