![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2008
|
Bir bayinin tavsiyesi üzerine ilaç aldım. Çiçeklerim tümden öldü. Artık kullanmak istemiyorum. Bir ilaç araştırdım ama onun da tümden çözüm olmadığını duydum. O yüzden bitkisel ev yapımı ilaç uyguladım. Kesinlikle unlu bitten kurtuldum. Yine unlu bit ve benzeri zararlılarla karşılaşsam yine aynı yöntemi uygularım. Çok memnunum. Keşke ölen çiçeklerime de bunu uygulasaydım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Unlu Bit...
Sn begonvil zirai mücadele ilaçlarının piyasaya çıkması uzun araştırma ve incelemelerden sonra gerçekleşiyor.Bu süre yaklaşık 10 yıl.. bu süre zarfında doğru dozlarda ve doğru zamanda ve doğru bitkiye zararı olmadığı ve insan sağlığı açısından güvenli olduğu kanıtlanırsa o zaman piyasaya çıkmasına müsade ediliyor...Tahminim sizin ilaç aldığınız zirai ilaç bayii size yanlış ilaç tavsiye etmiş **** siz dozu biraz yüksek tutmuşsunuz aksi taktirde bir ilacın bir bitkiyi yakması mümkün değil... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
İlaçlar...
Sevgili Yukka Laser diye bir ilaç var mesela hem kokusuz hemde güvenli son ilaçlama ile hasat arasında geçmesi gereken süre bu ilaçta 0 gün...Menşei bir toprak bakterisinin mayalandırılmasıyla elde edilmiş bu bakteri toprakta çürükçül yaşayan ve insan sağlığına zararı olmayan bir bakteri.. bu ilaç İyi Tarım uygulamasında ve Organik Tarımda kullanımına müsade edilen bir ilaç size bu ilacı tavsiye edebilirim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
beyaz benek, hastalık, mantar, yucca |
|
|