![]() |
selam herkese
benim kabaklarda oldu resim eklemeyi çalışıyorum olmadı ama en kısa zamanda yükleyeceğim kabaklarım futbol topundan büyük olanları var herkese bol ürünler |
1. kabak yaklaşık 1 kg kadar oldu 2. resimdeki ise yarım kg falan benim gözüme öyle gözüktüler genelde tahminlerim iyidir. :) Bir dahaki sefere yanına bir şeyler koyup resimlerini çekerim. :cool:
|
4 Eklenti(ler)
Alıntı:
Henüz yeni üye olarak bu yarışmaya katılmak istiyorum. Geçen Yıl yapıldımı ve kim, kaç KG ile kazandı. Bu yarışmayı daha formal hale getirelim. Kendi aramızda para toplayıp 1. 2. ve 3 HEDİYE alalım. Sizlere geçen yıl yetiştirdiğim 68 KG olan kabak resimlerimi gönderiyorum |
2 Eklenti(ler)
Snowman77 hediye olarak gelen 2 adet bal kabakçekirdeğinin ikiside son sürat büyümeye devam ediyorlar ben Diyarbakır karpuz usulünü deniyorum.
|
Adanadaki kabakla Ispartadaki kabağın oyu aynımı :p :D :p
|
Sayın ialp32 yetiştirme konusunda en iyi rakım aralığının 300-1300 olduğu yazmış bizim burda 23. :) Nem oranı %30-60 arası demiş burda çok daha fazlasını buluyor. Bunları da göz önüne alın. :D
|
Alıntı:
Baksanıza yarışmadan habersiz 68 Kg kabak yetiştirmiş, yarışmaya katılırsa... :( :( :( |
2 Eklenti(ler)
Sayın Todor'un gönderdiği çekirdekten diktiğim kabak.
Üzerinde bir tane bıraktım, inşallah başına birşey gelmez. Aynı kabağın bir hafta ara ile çekilmiş resimleri. Elemtere fiş, Kem gözlere şiş. :D |
Allah nazardan saklasın tebrikler. Bunlar Giant mı?
|
Maşallah çok güzel meyve bağlamış ama gövde ve yaprak sapları çok cılız görünüyor. Umarım büyük bi kabak olur.
|
sercan bey kardeşim şu an antlantik dev kabagı ekdim ama anlayamadıgım normal kestane kabak bundan daha fazla gelişim saglıyor acaba bu kabak daha geç oluyor birde bir kökde birden fazla olursa alacakmıyız selamlar
|
Dev Kabak
Dev kabak yetiştirmek istiyorsanız sadece bir kabak bırakmanız gerekiyor.
Yalnız bırakacağınız kabak kökün hemen dibinden olmasın.Benim tavsiyem kökle arasında en az 1 metre mesafe olmalı. |
Alıntı:
|
kabak fidelerini toprağa geç diktiğim için çiçekler kabak vermeden kuruyor..
ne yapmalıyım...? |
Bence bitki daha küçük diye tutmuyordur. :)
|
Diğer yarışmacıların resimleri nerede?
Teşekkürler h dogan, A.Şahin.
Diğer yarışmacıların kabaklarını da görebilseydik iyi olurdu. |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bir hafta sonraki durum
2 Eklenti(ler)
Moral bozmak için değil, sadece bilgilendirmek amacıyla. :D
|
41X41 kere maşallah sevgili indomie. Ama beni geçemediğinizi de belirtmek isterim bu arada:p:p:D
|
Teşekkürler sayın malbman,
Ne de olsa ben amatörüm. Sizin gibi ustalarımız sayesinde geliştireceğim kendimi. Bu yıl olmazsa kısmetse seneye. ;) Topraksız tarımdaki başarılı çalışmalarınızı takdir ve kıskançlıkla izliyorum. Ben de ay başında ilk mahsüllerimi toplamadan önce resimleyeceğim sayfamda. Selam ve saygılarımla. |
indomie; kabağınızın meyvesi ana gövde üzerinde mı yoksa yan kollar üzerinde mi?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Köke bir metre mesafede ve ana dal üzerinde. |
Alıntı:
Merakla fotoğraf bekliyoruz. Sevgilerimle |
41 kere maşşallahhh
Alıntı:
Ben dev değilde, deve yetiştiriyorum galiba:) |
Arkadaşlar merhaba,
68kg kabağı , bir çok arkadaşıma dağıttım, tatlı yapma konusunda,bir çok farklı yöntem uygulandı.Benim yaptırdığımda, bol şeker oldu ve tadı ve aroması çok iyi idi.Lokum gibi oldu. Bazı arkadaşlar ise sütte bekleterek yaptılar. Onlardan da aldığım izlenim iyi idi. Hangi kabak olursa olsun, yetiştirme döneminde yapmış olduğunuz bakım(sulama,güneş,gübre(inek gübresi, güvercin,vs) ) önemlidir. |
1 Eklenti(ler)
Sercan1969
2-Serdar1 3-Alimallah 4-Todor 5-lilium 6-Tekin 7-Kudret 8-A.ŞAHİN 9-odemis35 10-emrecin 11-Snowman77 12-Balıkcı 13-Yolac 14-Feridun usta 15-Berkants 16-egetropical 17-tatarbeyi 18-Cumhur Tonba 19-Amazonn 20-Agozce 21-stulu 22-indomie 23-capitano 24-adem_09 25-omertufekci12 26-ihyetim 27-Hexus 28-Baldaş 29-cihan_as 30-Serazad 31-Derya Özen 32-Semih Çetin 33-Hüseyindeniz 34-Korhan - darkfriairs - coşkun 35-aral 36-ugur0548 37-nehiryilmaz 38-kemal türkoğlu 39-h_dogan 40-balbay 41-demir66 42-BalıkcıSerdar 43-Harun45 44-kartalbaba34 45-mrcengel 46-fkarsli 47-Chotanaq 48-Kandıralı 49-satsuma 50-N.Hel 51-yusufaycan17 52-Svlscorpion 53-enginnaz 54-tamaşa 55-ialp32 56 -YONAL 57 -erdogancihann bu yıl yine ben de varım. |
Kabaklar büyüyünce mi resim ekleyecez :)
Nazar değmesin diye henüz eklemiyorum... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025