![]() |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Benim kabak tembel çıktı nisan 1 de bir gün suda bekleterek ekmiştim daha yeni yeşerdi.
|
Dev Kabak
OLsun geç olsunda güç olmasın:D Ha bu arada goji berrylerinizde çok sağlıklı görünüyorlar...
|
dostum çok büyük konuşmuşsun mesajın sonunda:)
|
Alıntı:
|
Ben iddaasız bir yarışmacı olarak hemşerim hexus'u destekliyorum. :D
|
Benim kabak büyümeye başladı. Çok özel bakım yapıyorum. Sığır ve köpek gübresi ile besliyorum. Haberiniz olsun.
|
yukarıdaki tablo çok güzel böyle giderse bütün forum yarışmaya girecek....
heyacan ve adrenalin yüksek.. :D Bu arada sesiz ve derinden giden arkadaşları hafife almayın derim mesala ben.. :D |
Arkadaşlar
herkese kolay gelsin Tohumlarımı ektim |
Alıntı:
|
Alıntı:
Liste düzenleme için teşekkürler Sn. İndomie;) Tüm yarışmacılara bol şanslar + başarılar. |
merhaba arkadaşlar
bende 1 mayısta tohumları ektim.bizim buraların iklimindendolayı ancak bu günlerde ekebiliyoruz daha erken ekilirse suğuk alıyor buranın yüksekliği rakım 1250 mt. sonuçta centilmence bir yarışma hırs yapmaya gerek yok iyi olan kazansın.herkese bol şanclar. kapadokyadan sevgiler. |
sercan1969 arkadaştan aldığım dev balkabağı tohumalrını saksılar diktim bakalım ne olacak
allahtan sera ortamı iyi çabukcak fide haline geleceğini düşünüyorum. |
Konuyla pek ilgisi yok ama kabakları ne hale sokmuşlar, sizler de görün istedim.
Çocuklara eğlence; bu sayfa |
merhabalar....
öncelikle bütün arkadaşlara başarılar dilerim inşallah seneye bende sizinle bu heycanı paylaşırım fakat müthişsiniz arkadaşlar kıyasıya bir yarış sonucu merakla takip edicem ..... cumhur tomba arkadaşımız beni bayagı şaşırtı köpek gübresi yıllardır köpek besliyorum şimdide ikitane var kıymetini bilememişim:D |
merhaba
dev bal kabağı tohumlarından elinde olanlar varsa göndermeleri rica olunur. ücretini banka hesabına veya ptt aracılığıyla gönderebilirim. selamlar |
yarışma
arkadaşlar merhaba
sercan1969 dan aldığım kabak tohumlarını 1 mayısda ektim ben direk yerlerine ektim bakalım sonuç ne olacak kabul ederseniz bende varım bu yarışmada fotoları en kısa zamanda devamlı sizlerle paylaşacağım |
Şanssız bedeviyi çölde kutup ayısı kovalarmış benimkide o hesap ,iki kabak ekmiştim biri adanada biri yumurtalıkta ikiside kökünden kırıldı. Dün itibari ile bir tohumdaha ektim yeşerirse kaldıgım yerden devam.
|
yorumsuz
Alıntı:
|
arkadaşlar *** ben yarışmaya katılmadım 32 kök atlantik dev kabagı 25 kök kestane kabagı yapdım bunlar deneme üretimi yerleri degişik koşullar oluşturdum sulak alan kırsal alan ve güneşli ve gölge olan olarak bakacam hangisi daha iyi şartlarda olacak hayvan gübresi den başka bir şey kullanmadım yakında resimleri yayınlayacam selamlar
|
Hımmm burası kızışıyor, kızışın ama kırışmayın, herkeze yarışmada başarılar dilerim.
Kabakların içini su doldurmayın ha:p Avrupa rekoru kırılmazsa şampiyon demem ,:p herkez kabaklarına iyi baksın, bir şampiyon da türkiyeden çıksın yahu:p |
|
Merhaba arkadaşlar sanırım çok geç kaldım ama yinede arkadaşlardan bir isteyeyim bakalım elinde fazla fidesi olan **** Isparta için tohum dikimi zamanı deyip elinde tohumu olup gönderebilecek arkadaşlar varmı acaba? Sercan1969 bey ve Semih35 beyden rica ediyorum
saygılar |
Ya arkadaşlar benim kabaklarda döllenme ile ilgili problem var zannedersem.Kabak görüldükten 1 hafta sonra sararıp düşüyor .El ile dölleme yöntemi kullansak uygun olurmu acaba.Ayrıca bir arkadaştan öğrendiğim tekniği sizlerle paylaşayım ancak ben cesaret edip henüz uygulamadım.Yöntem şu:Önce erkek çiçeği kesip alıyoruz sonra yapraklarını güzelce temizleyip içindeki polenlerin bulunduğu çıkıntıyı açığa çıkartıyoruz.Bir iki damla temiz suya dokundurup bütün polenlerin suya geçmesini sağlıyoruz.Ardındanda bir enjektör veya damlalık kullanarak bu polenli suyu dişi çiçeğin ortasında bulunan dişi organının içine damlatıyoruz.Evet yöntem bu ama dediğim gibi henüz uygulamadım.Bu yöntemle ilgili düşüncelerinizi paylaşın lütfen
|
Aradaşlar selamlar.Ufak kabakçıklarımızın büyüme sürecinde hayvan gübresi yanında hangi gübreleri ne oranda vermemiz gerektiği konusunda bilgi alabilirmiyim.Teşekkürler.
|
Sayın Cumhur Tonba köpek gübresi mi yazmış? Ne demek istemiş acaba?
(mesaj no-122) |
Dev kabak
Sevgili joji yarışma için geç kaldınız.Elimdeki fideler istekli çıkmadığından hepsi kurudu.Tohum için ise bence çok geç kaldınız.
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Açıkçası ben çok teferruatlı işlemlere gerek olmadığı kanaatindeyim. |
2 Eklenti(ler)
Bunlar da benim minik kabaklarım sizinkiler kadar dev olmayacak ama idare edeceğiz artık. :D
|
Tebrikler şimdiden, photoshop mu dermişim :D insan yanına bir futbol topu falan koyar bizde kıyaslardık neyse bizim Ispartada daha geceler yeni ısınıyor daha benim kabacıklar 3-4 yaprakta en azından 55.cilik garanti:p. İyi günler...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025