agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Dev Ürünler Yarışmaları
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-09-2009, 18:18   #10
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 10-04-2007
Şehir: Bandırma
Mesajlar: 455
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi capitano Mesajı Göster
Tadı konusunda aynı fikirde değilim. Pişirme şekli değişik bizim balkabaklarımızdan. Genelde püre halinde pasta-tabanının üzerinde fırına verildiğinde güzel oluyor.
Ayrıca çorbasını hiç denedinizmi? Bence mükemmel.
Haklısınız püre halinde güzel olabilir. Damarlı etli yapısı hoşuma gitmedi ama püre halinde bu söz konusu olmayabilir. Ben, dilimlenmiş halde bir süre şekerde bekletip suyunu saldıktan sonra tencerede kaynatıp daha sonra tepsiye dizip üzerlerinede toz seker gezdırıp fırına verdım, görüntü mükemmeldi ancak çok iyi pişmesine rağmen damarlı ağ yapısı kaybolmamıstı.

A.Şahin Çevrimdışı   Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025