![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-04-2007
Şehir: Bandırma
Mesajlar: 455
|
Kesinlikle hava boşluğu konusuna katılıyorum etli kısmı daha ince ve çok çok üzülerek belirtiyorum ki tadı tam bir fiyasko. ![]() Sn. YONAL; henüz hasat yapmadım ama zamanı geldiğinde ****** paylaşacağız tohumları. Saygılar... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-01-2007
Şehir: Burhaniye/Balıkesir
Mesajlar: 72
|
Tadı konusunda aynı fikirde değilim. Pişirme şekli değişik bizim balkabaklarımızdan. Genelde püre halinde pasta-tabanının üzerinde fırına verildiğinde güzel oluyor. Ayrıca çorbasını hiç denedinizmi? Bence mükemmel. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-04-2007
Şehir: Bandırma
Mesajlar: 455
|
Alıntı:
Ben, dilimlenmiş halde bir süre şekerde bekletip suyunu saldıktan sonra tencerede kaynatıp daha sonra tepsiye dizip üzerlerinede toz seker gezdırıp fırına verdım, görüntü mükemmeldi ancak çok iyi pişmesine rağmen damarlı ağ yapısı kaybolmamıstı. |
|
|
|
|
![]() |
|
|