![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,913
|
Bugün okuduğum bir gazete haberi bildiğimiz kansere faydalı denilen bütün antioksidan sebzelerin hepsinin kanseri oluşturduğu yazıyor. Sarımsak, brokoli, lahana, domates, kuru üzüm, nar, zencefil hepsi çöp oldular. Daha dün televizyonda diyetisyen narın en kuvvetli antioksidan olduğunu söylemişti, Aynen yumurta gibi oldu bu işte. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
Şehir: Çanakkale
Mesajlar: 6,527
|
Alıntı:
Burada genellikle Batı'da kullanımı yaygın olan bitki ekstrelerinin ve haplarının kastedildiğini açıkladı.. Her şeyi mevsiminde taze olarak yiyin..Pişirme usullerine dikkat edin..Spor yapın ve stresten uzak durun..Dengeli beslenin..gıda çeşitliliğine dikkat edin, gibi şeyler söyledi.. Bence bu Nobelli doktor Watson haklı.. O, daha çok kemoterapi gibi tedavi dönemlerinde bitkisel ürün desteklerinin tedaviyi engellediğini, hatta kansrin yayıldığına işaret ediyor.. Aynen greyfurt olayı gibi..Eğer ilaç kullanıyorsanız, greydurt insanı ölüme bile götürebiliyor.. Bu tür gıda takviyelerini doktorların haberi olmadan kullanmamak daha doğru.. Yoksa..koruyucu beslenme açısından aşırıya kaçmadan alacağımız, yiyeceğimiz her türlü sebze ve meyvenin mutlaka insan sağlığına yararı vardır. Bu tartışmasızdır. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
Ne hikmetse bu ürünlerin fiyatları açıklamalardan sonra dip yapıyor ve bu adamlar malı topluyorlar. Sonra da likit yumurtayı adamlar öyle bir teknolojiyle işliyorlar ki kuş gribi hikaye, çileği de öyle bir sıkıyorlar ki hormon falan kalmıyor!! |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|