![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-05-2006
|
Mutlaka tür seçimi,toprak analizleri,dikim sonrası bakım çok önemli.Eminim ki bunlar yapılmıştır.capnus orman mühendisi olduğuna göre bunları çok iyi bilir.İlk dikimler ne zaman yapıldı ,şu anda fidanlar ne halde görmek isterim.Pekçok çalışma ihmal **** amatörlük yüzünden yarım kalıyor endişem o yüzden.carpnus un tek işi bu mu yoksa yardımcı mı oluyor?tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. |
|
|
|
|
|
#2 | ||||
|
carpnus
|
bilgilendirme
Öncelikle buradan herkese selamlarımı iletmek isterim.uzun bir zaman şehir dışında olmam ve şu anda da istanbulda eğitimde bulunmam sebebiyle malesef bulunamadım. burdan daha önce yazılanlarla ilgili bilgilendirme gereği duydum ve sitemimide söylemeden durumayacağım. Alıntı:
Alıntı:
öncelikle malina benim yazdığım yazıya dikkatli bakarsan fiyat ile ilgili bir şey yazmadığımı göreceksin.kendi işini bilmeyenler ile ilgili bir ibra kullanılmış sanırım;mühendislikte hata kabul edilemez en küçük hatalarda büyük felaketlere neden olur.o yüzden kimse hakkında önyargılı olmayalım lütfen.ve malina senden de birşeyler beklediğimi bilmeni isterim. kemal beyede; 1,5 ytl ücret öğrenciler için, yetişkinler içinde 2 ytl dir.stk larında böyle birşey olmaz olması sözkonusu olamaz.hepsinin harcamaların bağışın kayıtları bulunmaktadır ve vakıflar genel müd. denetimi ve kontrolü altındadır. Alıntı:
Alıntı:
saygı ve sevgiyle Düzenleyen malina : 29-09-2006 saat 10:07 Neden: alıntıları oluşturdum |
||||
|
|
|
![]() |
|
|