![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-03-2006
|
Bir Fidan Da Sen Ver!
ÖNEMLİ:Arkadaşlar Ege Üniversitesinin başlatmış olduğu kampanyayla Ege Üniversitesi öğrencileri yeni bir orman oluşturuyor.Bir fidan da sen ver kampanyasına öğrencilerin yanısıra tüm ağaç dostları yeni bir orman oluşturmaya katkıda bulunabilir. Müracaat:Ege Ünv.mediko'daki öğrenci konseyi odasına bizzat gelerek veya 3916'ya EGEOGRENCIORMAN yazıp kısa msj yolu ile de katkıda bulunabilirsiniz. Ormanlar hepimizin! Bir fidan 1,5 ytl ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
(sercan)
Giriş Tarihi: 04-04-2006
|
arkadaslar bu ormanlar hepımızın destekler beklenıyor |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
|
desteğiniz için teşekkürler DurusTSahtekaR...umarım mesajı okuyan tüm arkadaşlar kısa msj ile bu kampanyaya katılmışlardır. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
|
duyuruyu ben yapmıştım.fakat kampanya için hazırlanan afişte 1,5ytl yazıyordu.demekki 1,5 gösterip 2 ytl alıyorlar.ağaçkakanlar öğrenmiş işi bende bir suç yok yani arkadaşlar... |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
(sercan)
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
(sercan)
|
bu arada bu kampanyayı bı forum sıtesınde daha duyurdum kemal cengız |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
agaclar.net
|
Diğer İzmirlilere demiştim ![]() Burada ben uğraşmıştım, şimdi sıra sende ![]() Bir yandan bakınca küçük ayrıntılar, 1.5 YTL veren 2 YTL diye vazgeçecek değil... Ama bunun bir fiyatı varsa, neden doğru yazılmaz? Kendi işini doğru bilmeyen, burada bile hata yapan, daha nelerde yapıyordur duygusu oluşturuyor. Aslında bunları ayrı başlık altında konuşmak iyi olur, bir kampanyanın daha içine etmeyelim ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-04-2006
|
Bir yandan dünyayı bozmaya çalışanlar acaba şimdide uzaya mı göz diktiler diyorum. Bir yandan da dünyayı kurtarmak isteyenler var bunu bir fidanla başlatmış bile olsak...Umarım insan olmanın bilincinde olan herkes destekler. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
agaclar.net
|
uzay? konu nasıl uzaya geldi? |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-04-2006
|
kamapanya güzel ama dikilecek agaçların tür seçimini ve toprak yapısını umarım tahlil etmişsinizdir biz k.maraş fidan yetiştiştirme programı bölümü olarak bu etkinliklerin en önemli yanı bu oldugunu düşünüyoruz.. bizimde yapabilecegimiz bir şey olursa bilği paylaşma konusunda hazırız... k.maraştan sevgiler. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
(sercan)
|
saol arkadasım ege unıversıtesındekı ogretım gorevlılerı sanırım bununla ılgılı calısmalarda buunmuslardır. |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|