agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Daha İyi Bir Yaşam İçin
(https)

Beğeni Düzeni404Beğeniler

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-02-2016, 11:17   #1
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Galeri: 103
Arkadaşlar, sütün girmediği ev yoktur. Kimimiz kutu olarak alırız, kimimiz şişeyi tercih ederiz kimimiz de bildiğimiz tanıdığımız ineği-koyunu olan kişilerden sağdırarak alırız (tabii kaldıysa)
Ama illâki sütü kullanırız. İçeriz, bebeklerimize mama yaparız, çorbalarda, tatlılarda kullanırız, yani bir şekilde tüketiriz.
Gıdalarda hile olabilir, sucuğun içine yabacı etler karıştırılabilir, peynirin içine başka maddeler konabilir, sütün içine süt tozu ilave edilebilir ama süt kutusundan böyle bir iğrenç, mide bulandırıcı bir şey çıkmasını insanın aklı almıyor.
Bu merdiven altında bir kuruluşta bile olmaz hele hele böyle büyük bir kuruluşta hiç olmamalı.

Tabii ki herkesin güvenini kazanmış bir firmanın adını kötüye çıkarmak hoş değil ama ben bunu birebir yaşadım. Vallahi hiç bir beklentim de yok ama bileyim ki bundan böyle daha sıkı kontrol olacak, daha bir dikkat gösterilecek ve benim bu şikayetim kaale alınacak.

Kutu içinden çıkan o iğreç şeye dokunamadım ama büküldüğüne, çatalın ucu ile tabağa geldiğinde, fotoğrafını çekmek için yine çatal yardımı ile düzeltebildiğime göre yumuşak bir şey, bazı yerleri yosunlaşmış sanki küflenmiş, ne bileyim ben. Ama arkadaşların yazdığı da beni korkuttu, ben haklı çıkayım derken bir de okka altına girmeyeyim.
Oğuz şu an evde değil, olsaydı ona danışırdım. Eğer bu gün gelip kutuyu almak isterlerse ne yapayım?
Kutu içinden çıkan madde iki parçaydı, birini her ihtimale karşı elimde mi tutayım, bir arkadaşımız böyle önermişti.

Güler Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-02-2016, 11:43   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 26-10-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
, ne bileyim ben. Ama arkadaşların yazdığı da beni korkuttu, ben haklı çıkayım derken bir de okka altına girmeyeyim.
Oğuz şu an evde değil, olsaydı ona danışırdım. Eğer bu gün gelip kutuyu almak isterlerse ne yapayım?
Güler Hanım geçmiş olsun.
Bence ileride haksız duruma düşmemek için, gelen firma yetkilisi ile durumu belgeleyen (fotograf dahi) tutanak tutup kutuyu ve içinden çıkanları öyle teslim etmeniz en doğrusu olur.

Güler, pria ve Jakin beğendi.
ykaya194 Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-02-2016, 11:53   #3
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Galeri: 103
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ykaya194 Mesajı Göster
Güler Hanım geçmiş olsun.
Bence ileride haksız duruma düşmemek için, gelen firma yetkilisi ile durumu belgeleyen (fotograf dahi) tutanak tutup kutuyu ve içinden çıkanları öyle teslim etmeniz en doğrusu olur.
Oğlum da aynı şeyi söyledi, herhangi bir dava kokusu söz konusu bile olmaz yani buna cesaret edemezler, medyaya düşmek istemezler ama her ihtimale karşı bölge müdürünün kartı ile teslim aldıklarını belirten bir tutanak al dedi.

pria, YeniBON ve Jakin beğendi.
Güler Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:27.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025