agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Daha İyi Bir Yaşam İçin
(https)

Beğeni Düzeni17Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-07-2008, 16:20   #1
Ağaç Dostu

Oğuz Karsan's Avatar

Giriş Tarihi: 04-12-2006
Galeri: 181
Ayvalıkta durum

Merhaba,

Ayvalıkta da durum farklı değil.

Bir düşünün Ayvalığa gelseniz ne yaparsınız ?

Ya meşhur Ayvalık tostu ya da balık yemek gelir insanın aklına.
Ama gelin görün ne tost ne de balık yemek mümkün. Belediye bütün esnafı genişliği 4 m yi bulmayan dar bir sokağa doldurmuş. Deniz bile görünmüyor. Dükkanlar 1veya 1,20 genişliğinde insanlar içine sığamıyor.

üşteriler memnun değil herkes bir şeyler söylüyor. Tek şikayetçi olmayan arabalar çünkü onlar harika deniz manzarasına karşı park ediyorlar tabi fahiş paralara.

Ha unutmadan. Belediye Altınoluk gibi aynı partiden.

Saygılar

Oğuz Karsan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-07-2008, 12:10   #2
Ağaç Dostu

Oğuz Karsan's Avatar

İnsana saygı lafla olmaz. . .

Merhaba,

Altınolukta olumsuz belediye uygulamalarını yazmaya devam ediyorum.

Hepimz Kazdağlarını ve bin pınarlı ida ismini duymuşuzdur. İşte orası burası. Ama bir farkla artık bin pınar ve su yok.

Turkuaz suyu tutmayınca diğer bir su Cocacola Company tarafından piyasaya sürüldü. " Damla "

Altınolukta su dediğinizde yeni mamul Damla gazoz dediğinizde ise önünüze sprite getiriyorlar.

Bilin bakalım. Acaba neden ?

Saygılar.

Eski 19-09-2008, 16:41   #3
Ağaç Dostu

Oğuz Karsan's Avatar

Tarım arazilerinde, yapılaşmaya neden göz yumuluyor?

Merhaba,

Bir haftadır Çanakkale, Bayramiç'teyim. Bayramiç-Çan karayolunun 25. Km.sinden sapılarak gidilen Korucak Köyü'nde kalmaktayım. Her sabah Bayramiç'e gelirken, Saraycık Köyünün Sapağından, karşı mahalle denilen yere gelinceye kadar karayolunun sağı ve solu beton evler ile dolu olduğunu ve her geçişte yapılaşmanın hızla arttığını gözlüyorum.

Tarlaların ve ekili arazilerin bulunduğu böylesine verimli tarım arazilerinin bulunduğu bir bölge neden imara açıldı? Eğer imar yoksa, neden yapılaşmaya göz yumuluyor?

Saygılar.

Eski 20-09-2008, 08:28   #4
Ağaçsever

Ayhan Ege's Avatar

Giriş Tarihi: 10-08-2008
Galeri: 7
Beton aşkı - rant...
ama siz sorularınızın cevaplarını biliyorsunuz zaten. Profilinizde orman yürüyüşü sevdiğinizi gördüm. Eşimle biz de sıkça yaparız o yürüyüşlerden ve her defasında acı içinde eve döneriz çünkü ya moloz manzarasıyla karşılaşırız ya piknikçiler her türlü çöplerini ortada bırakmıştır ya da direk vs. gibi şeyler dikmek için ilgili kurum gereksiz katliamlar yapmıştır.

Şimdi artık ses çıkarıyoruz, bölgeye bağlı belediyeyi arayıp durumu iletiyoruz. Geçen gün bir fabrikanın ormana atılmış binlerce yıl yok olmayacak atıkları için bir belediyeyi aradım, ilgili kişi ne yapmak lazım diye bana sordu!

Yani kültürsüz, bilgisiz ve ilgisiz akrabadan yerleştirilmiş kişilerle güzel yudumuzun doğal değerlerini koruyamayız. Size sabırlar diliyorum.

Ayhan Ege Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025