![]() |
|
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar yaş önemli değil. Ruhunuz genç ise hiç bir sorun yok. Benim yaşım 17 ama hala 5 yaşındaki çocuk gibiyim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-05-2007
|
merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum.nu siteyi çok beğendim.harika bir site. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-06-2007
|
merhaba arkadaşlar forum'a bu gün üye oldum, nice güzel paylaşımlara... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-02-2007
|
Aramıza hoşgeldin sahrud.Dediğin gibi inşallah nice paylaşımlara ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
doğa dostu
Giriş Tarihi: 28-05-2007
|
Alıntı:
verim.dediğin gibi insanlardan fazla ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-06-2007
|
merhaba benim adım kadriye ben eskiden ağaçlarla pek ilgilenmezdim ama şimdi ağaçları çok seviyorum belki merak ediyorsunuzdur neden şimdi ağaçlarla ilgileniyorsun da önceleri ilgilenmedin diye ben peyzaj mimarlıgı bölümü ogrencisiyim ve derslerde ogretilen agaclar bana onlarla ilgilenmenin ne kadar guzel oldugunu gosterdi işte bu yuzden bende artık bitkileri agacları cok seviyorum ve burayı gorunce de hemen uye olmak istedim umarım burada bana da yer vardır tesekkur ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Yeni Üye
|
Merhaba benim adım Kadriye.Peyzaj mimarlığı 2. sınıf öğrencisiyim. Forum da sizin de yardımınız ile bölümümle ilgili birçok bilgi bulacağıma inanıyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Yeni Üye
|
Merhaba benim adım Kadriye.Peyzaj mimarlığı 2. sınıf öğrencisiyim. Forumda sizin de yardımınız ile bölümümle ilgili birçok bilgi bulacağıma inanıyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Yeni Üye
|
Özür dilerim aynı mesajları göndermişim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Kadriye hanım, aramıza hoşgeldiniz. Bilgilerinizi bizimle paylaşmaktan sakın çekinmeyin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Yeni Üye
|
Tesekkür ederim umarım sizinle bircok bilgi paylasabilirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
doğa dostu
Giriş Tarihi: 28-05-2007
|
xxkadisxx hoşgeldiniz.Forumda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-07-2007
|
Benim adım ATA.Bu sene liseye geçtim izmir de oturuyorum.Herkese merhaba... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ata aramıza hoşgeldin. Ata tebrik ederim resimde manzarayı süper tutturmuşsun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Guest
|
Çok güzel fotoğraf ![]() Ağaçlar.net forumuna hoşgeldin Ata ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
Ya dediğin gibi, bir aradım bir aradım zor buldum buraların yolunu :P |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-07-2007
|
Merhabalar Ben Dilek 21 Yaşindayim Tekirdağliyim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
-
Giriş Tarihi: 14-08-2007
|
ben halilim.biraz yaramazım.mizih en büyük ilgim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Bonsai Kardeşleri
Giriş Tarihi: 25-08-2007
|
Merhaba efendiler, Ben caner izmirdenim kendimi yeni gelenler bölümünde tanıttım fakat burayı görünce bir de burda yazımı yazayım dedim: hayatın küçük ayrıntılarda gizli ve güzel olduğuna inanıyorum. Resme olan büyük ilgim ise burdan geliyor diye düşünüyorum. İzmirde bir kaç yerde sergilerimiz dahi oldu. Bir bonsai yetiştiricisi olmak ise yeni hayalim; aynı resim gibi olduğuna inanıyorum çünkü bir resmin asla bittiğine inanmıyorum (sevgili ümit hocamın öğretileri sonucu) attığım imzalar ise nadirdir, Bir bonsaide de tüm bu hisleri tadacağıma inanıyorum, bu sitede saygı, sevgi, duyarlılık, paylaşım gibi saf duygular egemen ve sanıyorum ki gelecek bonsailerimin tüm bunlara ihtiyacı olucak... Yeni hocalarla tanışmak yeni bilgiler edinmek harika olucak. Tüm üstadlara ve forum kullanıcılarına saygılar, sevgiler... Düzenleyen canerbull : 30-08-2007 saat 00:02 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili caner kardeşim aramıza hoş geldin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-09-2007
|
ben osmaniyeden mustafa sağlık meslek lisesi mezunuyum. bana veya babama ait bir arazimiz yok; fakat kendi emeğimle bir arazi alıp insanlıa hizmet ve pek çok sebepten ötürü, ticari amaçlı bir ağaçlandırma yapmayı hedefliyorum, bu sebeple sitenizle tanışmak nasip oldu. şu an kendi çapımda sektörü takip edip ön bilgi edinmeyi hedefliyorum. fikir sunmak isteyen olursa memnuniyet duyarım. tüm gönüllü,görevli ve üretici arkadaşlara başarılar ve bol,hayırlı,bereketli mahsüller diliyorum. saygı ve sevgilerimle,,, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
gıdacı
Giriş Tarihi: 14-09-2007
|
Selam olsun tüm genç kalan ve genç düşünenlere.. Ben gıda mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim..Ben de yeni üyelerdenim.. Tevafuken bir araştırma yaparken buldum bu güzel yeri.. Umarım güzel paylaşımlarla bundan sonra hep birlikte oluruz... Saygılarımla.. Neslihan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|