23-03-2007, 18:41
|
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
sessiz_kelebek bakın kimmiş?
Ben 15 yaşında bir genç kızım.Hayatı deli dolu yaşamayı severim.Doğa aşığı biriyiz.Babam ve ben doğa kanımıza işlemiş.Kışın ortasında bile pikniğe gideriz.Denemelisiniz zevklidir. Hayvanlara insanlardan daha fazla değer gösteriri.bir hayvana zarar verildimi hiç olmayacak bir karaktere bürünürüm.Hayatı en basit yoluyla geçirmenin tek yolunun gülümseme ve kahkaha olduğuna inanırım.Dostlarıma düşkünümdür.Hayvanlar kadar değil.Gezmeyi dolaşmayı keşfetmeyi severim.Her genç kız gibi anlıyacağınız uçuk kaçık düşünce ve hayallere sahibim.Yağmurda dolaşmaya bayılırım.hele o yağmurdan sonra GERÇEK toprak kokusunu ciğerlerime çekince huzuru 12'den vurmuş gibi olurum ki öyledir.müzik yaşam kaynaklarımdan biri.T.S.M,türkü arabesk dışında her türlü müziği dinlerim ama en çok DÜŞLERİN RESSAMINI severim.Defalarca dinlemekten sıkılmadığım şarkılara sahip tek sanatçıdır.Her kız annesine düşkündür ama ben babama aşığım.Onla arkadaş gibiyiz.Şanslıyım ben...İştw ben buyum.Galiba biraz sçama konuştum.Her neyse herkese gerçekte sessiz olmayan birinden kocaman sevgi dolu merhabalar
|
|
|