![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-08-2012
|
Sn.Kutlar bahçeniz hakkında bilgi verebilir misiniz.Bahçeniz nerede, hangi çeşitler var...vs. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-07-2012
|
Sn. Ladikli, Bahcemiz Cerkezkoy Kapakli'da. Yalova 1 ve Yalova 4 casitlerimiz var. Bu agaclarin maalesef bir uyum sorunu oldu daha cok agacimiz vardi, 600 adet uyum sorununu atlatmis olanlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-04-2012
|
Sulamadan sonra toprağın altında kalan aşının çürümesi olayını bir kaç fotoğraf ile pekiştirmek istedim.Özellikle dikkatimi çeken olay ise diğer fidanlara göre az gelişmiş olanların diplerini (toprağın altında kalan aşı gözünü) açtığımda çürümeye başlamış olduğunu gördüm. Dikim esnasında toprağı 10 cm kabartıp dikim yapsaydım.Böyle işlerle de uğraşmayacaktım sanırım. Demek istediğim fidan gelişimi zayıf ise problemi uzaklarda değil de ilk olarak fidan dibinde aramak zaman kaybını azaltacağını düşünüyorum. ![]() Fırça ile yarayı temizledikten sonra ![]() ![]() Stut sürerek yarayı kapattım.Bundan sonra yarayı kapatmasını gözlemleyeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-12-2011
|
Alıntı:
selamlar sutut kullanan arkadaşlara nacizane bir tavsiye bir galon sututa bir çay bardağı hazır bordo bulamacı karıştırırsanız sürdüğünüzyerde ikinci bir işlevde yapmış olacak (dezenfeksiyon) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
antraktoz, bordo bulamacı, ceviz hastalıkları |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|