![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Ceviz su ister mi ? | Hayalim Bi' Çiftlik Güzel bir yazı olmuş bu yüzden forumda paylaşma ihtiyacı duydum. Not : Ceviz ilgili bölüm 2. bölümde |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
|
Değerli Ceviz Yetiştiricileri, Bu sene yine ağaçlarım ceviz yüklü, 2014 senesinin rekorunu (105kg ağaç başına taze tüketim için yeşil dış kabuğundan sonra) egale etmek için çaba göstereceğim. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diler, Mubarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Ağaçlarımdan bir kareyi sizinle paylaşmak istedim. Saygılarımla ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-05-2015
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
|
pedro
Cevizlerin cinsi Pedro ve 2006 senesinin Mart ayının 10 nunda edildi. Düzenleyen minikivi : 14-06-2016 saat 18:52 Neden: yanlış metin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
pedro ceviz 2016
Değerli Ceviz Dostları, Dün akşam yanlışlıkla 2014 senesine ait bir resim yüklemişim, şimdi düzeltiyorum. Pedro Ceviz ağacı ekim yılı 10. Mart. 2006 yer Sakarya / Arifiye ilçesi yukarı kirazca mah. rakım 35 m. Her sene olduğu gibi ağaçlar yine çok yüklü, bu saatden sonra daha fazla kg ve kaliteli meyveler için ilaçlama, gübreleme ve sulama işlemleri devam etmekte. Bu sene ağaç başına beklentimiz, yeşil dış kabuğundan ayrıldıktan sonra yaş ceviz olarak tahmini 90-100 kg. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Saygılarımla ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-06-2014
|
Chandler mı pedro mu? Sanırım cevabını bu manzara veriyor. Ne dersiniz ustalarım? Yeni bahçe kuracak olanlar iklim uygunsa pedro mu diksin? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|