![]() |
|
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-06-2013
Şehir: Bulgaristan, Eski Cuma
Mesajlar: 158
|
Alıntı:
1. doğal azot elde etmek amaçlı en uygun yoncadır diye düşünüyorum en fazla azot iceren yeşil yonca sanırım, dogrumudur 2. yapılışından sonra kaç zamanımız var kulanabilmek için, yani fazlacana hazırlanıp beklese olur mu, yoksa hazırlayıp hemen mi kullanıyoruz. 3.fermenteyi hızlandırma ve bakteri miktarını artırmak amaclı az miktar "maya" bildigimiz ekmek mayası ve "arpa" eklersek nasıl olur (bizim burada yasal olarak herkezin rakı uretme hakkı var 30 litre yıllık ve dogal meyva fermentesını hızlandırsın ve fermente tam olsun diye arpa ekliyor dedeler çok fark oluyor. 4. yaptıgımız enzimin suyunu fidanlara verdikten sonra tavuk gübresı çuvalını ve kül çuvalını tekrar kullanıyormuyüz yoksa yenilerine mi ihtiac var, eger yeni koyulacaksa hiz süzmeden her fidana kova ile versek tüm besinler topraga gitsin nasıl olur ? çok teşekürler paylaşımlarınız için bu başlık altında paylaşıldığından burada sordum Gökhanın affına sıgınarak. |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|