25-10-2013, 18:22
|
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-11-2012
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi doğa64
Çok teşekkür ederim. Sıkıntı yaşamamak için fidanlarımı köklü bir firmadan alacağım. Sen yeterki gel kuzu keserim senin için ayıp ettin... 
|
Gelmezmiyim senin bahçe ağaçsız da güzel.Orada yemyeşil sıralı ağaçları düşün hayal kur mükemmel bir şey. Bende önceki gün badem dikeceğim 20 dekar tarlya kararsız kaldım bildiğim iş dedim 300 vişne 25 beyaz kiraz diktim.Biraz erken oldu ama mücadele işte can suyu için sıkıntı çektim toprakta kuru ne yapayım 600lt lik ilaç deposu ile 325 ağaca can suyu taşıdım ama ağaçları öldürmedim yoksa ölürlerdi.350 daha vişne dikilecek geçen yıldan aldığım 30 chandler hazır yapraklarının sararmasını bekliyorum toplamda 706 ağaç sevgilisine kavuşacak.Ama yağmur yağmadan dikmeyeceğim çok zorlandım hem dikenlere tarif et kem çukurlar geniş üzerlerinden kazayağı ile geçtim biraz doldular ama iki gün sonra müthiş zevk.Sen o gün o zevki tatadaksın ve çok mutlu olacaksın.Ama fidanları çok düzgün ve ismine doğru olması lazım bir kerede hepsi bitmeli.Kolay gelsin kardeşim.Kasım sonu aralık başı gibi fidanları dik.
|
|
|