![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
Chandler degil bu sene dondan etkilenmis normalde salkimlari 8-10-18 liymis. Sahibi ile görüştüm taneleri ufak yapiliymis aşi icin kalem almaktan vazgectim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-11-2013
|
Benim fernor ve chandler ler sizin ronde gibiler.Daha yeni uyanıyorlar. Birde anlayamadığım rondenin tepesi kesilmiş.Gövdesi kalın gözüküyor.Dikim zamanı ne zaman? **** aşımı yaptınız? Bilgilendirirseniz sevinirim.Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Ronde yi sonbaharda açık köklü dikmiştim. Gövdesi uzun olduğu için güçlü sürgün sürmesini teşvik amacıyla tepe kesimi yaptım. Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-05-2013
|
lezzetli
sizce en lezzetli ceviz türü hangisi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-05-2014
|
Sayın hdoğan bol ve bereketli hasatlar dilerim.Meyvenin kurutulmuş hali ile kabuklu ve iç ağırlıklarını paylaşabilirmisiniz.Dış yeşil kabukları hangi tarihlerde çatlamaya başladı,ayrıca içbüzüşmeye rastladınızmı acaba.Paylaşırsanız memnun oluruz.Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
1Ekim de çatlama çok az vardï ancak çatlamasada başka zamanım olmadığı için hasat ettim.yeşil kabuğundan kolay ayrıldı kuruyunca tartarım. İç büzüşmesine şu ana kadar kırdıklarımda rastlamadım.*** |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2016
|
Sayın hdogan; Gözün gibi baktığın fidanların,büyüdüğünü görmek hele meyvesini toplamak paha biçilemez olsa gerek.Mutluluğunuz daim,hasadınız bereketli olur İNŞALLAH Bayramın 3.günü küçük chandler fidanlarda 2 adet ceviz kalmış onları kırdık olgunlaşmadığını gördük.Bazı arkadaşların haklı olarak tedirgin olduğunu hissettim.Demekki,Chandler yüksek rakımlarda da bulunduğu iklime ve bölgeye adapte olabiliyor.Sizden gelen haber yüreklere su serpti diyebilirim. Teşekkür ederiz kalın sağlıcakla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-08-2011
|
Bereketli olsun. Ağız tadıyla yersiniz inşallah. Forumun başında resimlerini gördüğümüz yakışıklılar ne kadar büyüdü acaba? Onlarında boylarını görmek isteriz üç yıl sonra... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-08-2011
|
Maaşallah ekip kalabalıklaşmış ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |