agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları (Özel) > Ceviz
(https)

Beğeni Düzeni1382Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 23-09-2013, 19:00   #10
Ağaç Dostu

Avanos's Avatar

Giriş Tarihi: 25-01-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi atmel Mesajı Göster
Sayın Avanos arkadaşım bende nevşehirliyim 20 dönüm altay ekiyorum inşallah yazdıklarına harfiyyen katılıyorum sizin ile görüşmek isterim özelden numaranızı verirseniz burda sadece bir kaç kişi var onlarda herşeye muhalefet ediyorlar kendi cinslerini öve öve bitiremiyorlar tam bir yıldan beri bahce arıyorum Altay bahcesinde gördüğüm yarısını bile göreceğim bir bahce bulamadım Avanos arkadaşım fidanlığı gezdin ise altayı ayırt etmek mümkün bende gittim keşke haberleşsekte beraber gitseydik burda bağ bahçe ceviz tarla dan prof gibi konuşamlar ben bir toprak tahlili koydum herkes dilini yuttu bunların anladığı bukadar telefon veririseniz görüşürüz saygılar
Hemşehrim özelden telefon atacağım.İsterseniz ben yazayım Şimdi toprak mezunu birileri çıkar itiraz eder diye yazmak istemedin daha fazla bilgisi olan olur diye.
Birde bu yorumları yazarken baktığınız yer çok önemli.
Batıda kirecin yüzde 1-2 olduğu bir yerden bir arkdaşımız bir analizdeki yüzde7-8 kirece çok dikktli olun çok fazla kireçli demişti. Nevşehirin Ürgüp tarafında yüzde 7-8 bulursanız süper demek.Bizim buralarda

Toprak değerlerine baktım arazi nerde Avanos tarafındamı kırmız topraksa kireç düşük demir yüksektir.

Avanos Çevrimdışı   Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025