![]() |
|
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-08-2015
|
arkadasşlar merhaba, ceviz fidanı dikimi yapacağım , forum çok faydalı oldu, 25 , 30 sayfa okumuşumdur , bilgiler için teşekkürler. tarlam 14 dönüm , 8.5 bir bölüm hemen yanında 5.5 dönüm bir parça daha var 10 gün sonra eylül 1 de kuyuları kepçe ile açtırmak için köye gideğim . 1x1 olacak sekilde , veya 120x120 30 cm bırakıp alt kısmı dolduracagım , zamanım kısa köy de almam gereken ürünleri bulamam , ankara dan giderken almam gerekenleri almam lazım , leonardit dışında almam gereken neler vardır bana ayrıntılı bir bilgi verir misiniz zamanım olsa okuyacaktım ama malesef, 1- 8 traktör 6,8 yıllık yanmış hayvan gübresi satın aldım , 2- başka neler almalıyım , ankara da lenoardit nereden alabilirim 3- dikim 8x4 planladım çok araştırdım önermeyen arkadaşlarda var ama hayırlısı bakalım . 4- tarlanın ortasından sulama kanalı geçiyor tarla ile seviyesi aynı damlama sulama yapılır mı iyi su akıyor . 5 - tarlada elektirk vardır . 6 chadler ve fernor aldım 400 adet tozlayıcı neler kullanayım 7 topragı tahlil e verdim 4 gün e çıkar sonuç paylasacagım 8 - rakım 890 teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
altay, anaç, ceviz, ceviz bahçesi, ceviz bahçesi kuralım, ceviz fidanı, ceviz ormanı, chandler, tohum |
|
|