agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları (Özel) > Ceviz
(https)




Beğeni Düzeni3132Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-03-2013, 20:11   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 07-12-2011
Şehir: kırşehir
Mesajlar: 708
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi arif göçmen Mesajı Göster
Degerli dostum cevizin lezzeti hava,su,toprak yapısı cevizin lezzetini belirliyor.Çanakkalede ki chadler cevizi ile kırşehirde ki ve ithal chandlerin lezzetleri hiç birbirlerinin aynı lezzeti vermiyor.Karasal iklimde yetişen cevizler en lezzetli ceviz oluyor.
aynen katılıyorum aynı karadeniz palamudu ile akdeniz palamudu gibi olur yiyenler bilir..

ılık sudaki balık gövdesinde yağ tutma zorunluluğu hissetmiyor ama soğuk suda yaşayan balık yaşamını idame edebilmek için gövdesinde yağ tutmak zorunda kalıyor buda lezzetine lezzet katıyor..

norveç uskumrularını hatırlayın kuzey denizinde avlanan omega3 yağı en yüksek balıklardandır.

işin sırrı iklim..

ncp1963 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
altay, anaç, ceviz, ceviz bahçesi, ceviz bahçesi kuralım, ceviz fidanı, ceviz ormanı, chandler, tohum


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025