![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-03-2012
|
Ercan 332 Allah hayırlı uğurlu bol kazançlı hasatlar nasip etsin; Gerçek işi çiftçilik olmayıpta bu gibi işleri yapan kişiler çok fazlaca yoruluyor.nedeni sadece hafta sonu tatil olan kişyiz.İlkbaharı ve yazı bahçelerde geçirmek zorunda kalıyoruz.Bizim için zevkli olsada çoluk çocuklar için pekte öyle değil.Bendede 130 ağaç var çoğu zaman ilgilenemiyorum.ilgi olmadığından şimdiye kadar birşey olmadı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-03-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-02-2008
|
sanki ben konşuyorum gibi geldi. size aynen katılıyorum. benim yaşım 40. 6 yıl önce kendi bahçemi kurdum. keşke daha önce kurmuş olsaydım. ama memur olduğumiçin oraya tayin, buraya tayin derken yıllar geçti. sağlık olsun bunada şükür. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-03-2010
|
6 yıl önce kurduğunuz bahçenin durumu nasıl, verim aldınız mı bahçeden sizde geç kalmamışsınız fazla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-02-2008
|
Doğrudur, çok geç kalmış sayılmam. Bahçemin durumu bana göre iyi , bu yıl daha iyi mahsul bekliyorum. şimdiki hali böyle. resimleri eklemeye çalışacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-04-2012
|
Alıntı:
aynısı banada oluyor dejavu bu olsa gerek ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-04-2014
|
merhaba ercan bey ben Sakarya dan yazıyorum kamu görevlisiyim ama aslen kastamonu azdavay ilçesindenim ve bende ceviz fidanı işine girmek istiyorum ama bölgedeki iklim şartlarından dolayı açıkçası korkuyorum Birde kastamonu bölgesinde yetişecek ceviz çeşitleri nelerdir bana bu konuda önerileriniz nelerdir bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|