agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları (Özel) > Ceviz
(https)

Beğeni Düzeni225Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 18-09-2013, 13:20   #11
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Galeri: 106
Bu konuyla ilgili olarak sayın osman45 daha önce bir başlık da yazmaya başlamıştı, yanlış anlaşılma ya da bir kırgınlık sonucu yazılarına ara vermişti konuşulup sorun çözüme kavuştu, ve kendisinden rica ettim abi bu konuyu yazmalısın benim oldum kadar bir çok ceviz yetiştiricisi bu konularla ilgili çare arıyor bir kişiye faydalı olabilirsek bir şey öğrenip öğretebilirsek bundan daha güzel mutluluk olmaz,paylaşımlarından dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ederim.

Ama lütfen, bazı konu başlıklarında olduğu gibi bu konu başlığında da sataşmalara dalaşmalara mahal vermeyip bilgisi olan fikri olan olumlu yönde paylaşımımızı sürdürelim, katılımcı arkadaşlardan ricam budur.

Konuya ayrı başlık mı açsak açaba? en iyisini yöneticilerimiz bilir nasıl uygun görürseler öyle yapalım.

Konumuza dönecek olursak.

Sabahtan işlerimden dolayı bakamamıştım az önce poşedi kontrol ettim ve aynen dediğiniz gibi poşet hafif şekilde hava oluşarak poşet gevşemiş, (Su birikintisi göremedim) bu hava oluşumunu söylememiş olsaydınız poşedin hava aldığını düşünecektim.

Tekrar vakumladım, paket taş piriket gibi oldu,

Vakumlamayı bir kutu içerisinde yapsak paketler çok düzgün olacak, yani demek istediğim hepsinin aynı ölçülerde olması depolamada da istiflemek muazzam olacak üstüste koyabildiğin kadar koy düzgün bir şekilde sırala, yer olarak da daha az yer kaplar.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025