![]() |
Ilknur hanım,şuan arkadaş online değil,şansımızı deneriz.
|
Düşündümde 1 celik de black baccara ben almak istiyorum.
|
1- İlknur Aşık 2 çelik
2- feriha 1 çelik (Ankara) 3- Sabah 5 çelik (Ankara) 4- Çiğdem Nazlı 2 çelik (Ankara) 5- Dilek Erbil 1 adet (Bodrum) 6- Sapudeaure 2 çelik ( Konya) 7- Vyigin 2 kök ( Istanbul) 8- beyaz orkide 4 adet(istanbul) Şu an 19 çelik isteği olmuş. ibn-i avvam, ayhat, abk ve DivanE de isterse 30'un tümüne el koymak gerekiyor. |
Evet,sinaninci'yi de unutmayalım.Yarın bakalım neticeye; ona göre fazla sipariş veren arkadaşlarımız biraz fedakarlık yaparlar artık.:)) Çünkü amacımız tüm arkadaşlara yetirmek.
|
İki gündür bahçede kivi budamayla uğraşıyorum, aklımsa evde, daha doğrusu agaclar.nette. Haksız da sayılmam değil mi;) Baksanıza ne kaçırmışım:)
Ben de istiyoruummm :D |
Alıntı:
|
Beni de katabilirseniz sevinirim.
|
Arkadaşlar dil konusunda iyi en beceriklimiz şu siparişi gerçekleştirsin zaten 30 tane var dediler bitirelim bu gece yarına kalmayabilir :dilli:
|
Ben de aynı fikirdeyim.
|
Bu güle bize tanıtan ve delice aratan DivanE arkadaşımızı da ekleyelim listeye:)
|
Selamlar
Sayın D.Erbil.Teşekkürler girişiminiz için.Arkadaşlar çelik demişler siparişlerinde.Köklü fidan satıyor firma.Bende bir fidan almak arzusundayım.Black baccara dan isteyen arkadaşlar da oldukca var.Mümkün olabilirmi acaba ondan da gönderebilirlermi? Dediğiniz gibi belli merkez alınıp oranın adresi verilirse arkadaşlar oradan alabilirler posta giderleri düşük olur.Saygılar. |
geldim geldim . benden habersiz neler oluyor buralarda :)
hemen 5 adet istiyorum. alıcı arkadaş olamzsa ben bir şekilde organizeyi yapabilirm yani konyadan da yollana bilir ama ****** en hızlı yol daha iyi olur. 5 adet benim ve ibni-avvam için istiyorum Baccara konusuna gelince bende baccara var şu an için canlı tutmaya çalışıyorum olurda hayatta kalırsa çoğaltıp buraya haber veririrm. |
1- İlknur Aşık 2 kök
2- feriha 1 kök (Ankara) 3- Sabah 5 kök (Ankara) 4- Çiğdem Nazlı 2 kök (Ankara) 5- Dilek Erbil 1 adet (Bodrum) 6- Sapudeaure 2 kök ( Konya) 7- Vyigin 2 kök ( Istanbul) 8- beyaz orkide 4 adet(istanbul) 9- Divane- İbni-avvam 5 kök 10-Ayhat 11-abk 12-iklimsiz 13-sinaninci 14-Wallnut 1 kök 15-Ferda Ülkümen 1 kök son durum 30 oldu işlemi kim gerçekleştirecek? |
şu an divane ile birlikteyiz bizim kartta bu kadar limit yok(biraz öğrenciyiz de) hollanda da tanıdığı olan arkadaşın ismını hatırlayamadımda onun aracılığıyla sipariş verilmesi daha uygun olur diye düşünüyoruz ama olmayacak olursa bir çaresine bakarız
ayrıca gönüllü arkadaş çıkarsa minnettar kalırız |
Beni de ekleyin
1 çelik osiria 1 çelik black baccara... Arkadaşlar bu arada Almanya'dan belki köklü olarak satın alıp arkadaşa getittirebilirim.Ancak Almanya'da biraz pahalı.Daha uyguna getiren olursa talibim... |
Sayın snowman 77
black baccara'ları Almanya'da kaça buldunuz? Sipariş verdiğiniz de ne kadar zamanda getirebilir arkadaşınız? |
Benide eklermisiz 2 kök (Yozgat)
|
Sn Hoyadag, sn cezzar nerdesiniz?
Biz nasıl yapacağız bu işi? Yurt dışından daha önce sipariş verip getirten üyelerden yardım alsak? |
1- İlknur Aşık...................2 kök
2- feriha..........................1 kök (Ankara) 3- Sabah.........................3 kök (Ankara) 4- Çiğdem Nazlı...............2 kök (Ankara) 5- Dilek Erbil...................1 adet (Bodrum) 6- Sapudeaure.................2 kök ( Konya) 7- Vyigin.........................2 kök ( Istanbul) 8- beyaz orkide................4 kök(istanbul) 9- Divane- İbni-avvam.....5 kök 10- Ayhat........................1 kök 11- abk...........................1 kök 12- iklimsiz.....................1 kök 13- sinaninci...................1 kök 14- Wallnut.....................1 kök 15- Ferda Ülkümen..........1 kök 16- snowman77..............1 kök 17- S.İnceçayır...............2 kök Galiba 31 oldu |
Bence öncelikle üretici firma ile görüşüp adımıza rezerve ettirelim. Sonra da herkes bu işi organize edecek üyenin hesabına ödemeyi yapsın. (Ama bu ben değilim, hiç yurt dışından alışveriş yapmadım) Türkiye'de tek bir adrese gelir. En fazla üyenin olduğu şehir mesela. Oradan da diğer şehirlere kargo yapılır diye düşünüyorum. Ne dersiniz?
|
Topraklı olarak bu kadar gülün tek seferde gümrükten geçmesi mümkün değil diye düşünüyorum.(yani gümrük bedeli artısı olacak)
|
denizakvaryumu, dilek erbil daha iyi bilir ,ama çelikler çıplak kök olarak gelecek gibi algıladım ben. Yanılıyor olabilirim.
|
Topraklı değil "bare root" köklü olarak satıyorlar anladığımız kadarıyla.Ayrıca birde saksılı seçeneği vardı,ordan köklenmiş çelik diye yola çıktık.Ben dün akşam bir mail attım kendilerine,henüz bir cevap yok.Bekliyelim biraz.Şayet cevap gelmezse yine telefon ettiririm.Gümrük'e takılırmı sizce? O zaman paketleri 2 farklı adrese gönderirsek nasıl olur?İstanbul ve Ankara gibi örneğin.Neyse bence onların reaksiyonunu bekliyelim.
|
http://www.styleroses.co.uk/index.php?howToBuy
"bare root" yukardaki linkteki gibi... Gümrük işlerini bilen biriyle konuşmak gerek.Bare root da sayı kaç olursa gümrüğe takılır veya fatura bedeline göre mi değerlendiriliyor? |
Gümrük sınırının 100 euro olduğunu biliyorum. Bunun doğru olduğu düşünülürse 3 ayrı adrese bölünebiliriz. Ankara, İstanbul ve yakınlığına göre bir başka şehir.Tabi kaldıysa..
|
Ya varya süpersiniz, ya gözlerim doldu valla beni de unutmamışsınız canım arkadaşlarım, inşallah bu gülümüze kavuşuruz. Ekleyenden Allah razı olsun.:p
Bende varım sağolun, neyse masrafı elbirliğiyle kalkarız inşallah altından. Kolay gelsin herkese. |
Peki mum çiçeği organizasyonu gibi üretici firma ile görüşülerek adreslerimizi versek ve hepimize ayrı ayrı gönderilse gümrük problemini aşarmıyız? Mum çiçeği kardeşleri bilir. Hollanda'dan mum çiçeği siparişi verirken böyle bir yöntem uygulanmıştı.
|
Sanırım en iyi çözüm herkesin kendi gülünü sipariş etmesi olacak,bir cevaplarını bekliyelim,belki onların bir önerisi olur.
|
Bu black baccara da kokulu mu arkadaslar, bilginiz varmı?
|
Arkadaşlar her iki türde tanesi 18-20 ytl'ye geliyor.TÜRKİYE'ye gelen arkadaşından gönderebileceğini söyledi onun için çok fazla getirebilme şansımız yok belki 3'er tane olabilir.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025