![]() |
has bahçeden görüntüler
5 Eklenti(ler)
işte birkaç köşe
|
hasbahçe gondag
3 Eklenti(ler)
hasbahçeden görüntüler
|
Sayın Gondag keşke ayrı bir sayfada açsaydınız daha ayrıntılı fotoğraflar ve daha çok fotoğraf eklerdiniz. Aryıca mavi kelebekleriniz muhteşem görünüyor bütün mavi kelebekler sin bahçenize göç etmiş gibi:)
|
"has bahçe" konusu açılınca taşırız sevgili günebakan.
Yeni üyeye yüklenilmez ki bu kadar ;) canım. |
Yeni üye olduğu için yazdım zaten sevgili Jezebell eski olsa bilir zaten yüklenmek gibi bir maksatım yok :)
|
Sn.Gondag bahçeniz muhteşem görünüyor.Ellerinize sağlık
|
maviiiişşşşşşş
|
mavişşşler...
5 Eklenti(ler)
|
mavi kelebekler
5 Eklenti(ler)
|
mavilere devaam...
5 Eklenti(ler)
|
Tebrikler sn. gondag. Mavi Kelebeğiniz çok güzel gelişmiş . Sefanız olsun.
Benim tohumdan fideciğim bir karış oldu. Umarım bu yazı atlatır da gelecek yıl kelebeklenir. |
Emeklerinize sağlık. Harika görünüyorlar. Hasetimden çatım çatım çatladım :D
|
Sevgili arkadaşlar,
mucizeleri gerçekleştirmişsiniz, çok mutluluk verici. İnşallah bol tohum verirler. Sevgiyle... |
Bir miktar tohum biriktirdim.
Diatomite ekip deneyeyim diyorum. |
sn. fatmadundar,teşekkürler, yarı gölge bir yerde tutun,yakın çevresine destekler yerleştirin,toprağını sürekli nemli tutun,özellikle şiddetli öğlen güneşinden sakının, sevdiğiniz zaten belli,...başarılar.
|
1 Eklenti(ler)
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım sn. gondag. Sabah güneşi alan balkonumda şimdilik oldukça çelimsiz. Saksısını biraz daha büyütmem gerekiyor sanırım.
Bakın bakalım adam olur mu bu sıska? |
Ah ne güzel. Kutlarım sizi Fatma hanım. İnşallah miniş kelebeğiniz kocaman olur sn gondagınki gibi. Kelebek kelebek:)
|
Alıntı:
Ellerinize sağlık:) |
Alıntı:
maşallah , kutlarım. Sevgili Jezebel, bir an önce lütfen tohumları ekin, komşuda çimlenir bize de gelir:D |
Alıntı:
Endamı güzel ama kendisi ince ve narin, az ışıktan olsa gerek:p Tekrar tebrik ediyorum, gözlerim yaşardı, İzmir 3:1 önde. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Saksısını bence ellemeyin ama sıvı takviye yapın. Çok kıymet verdiklerimizi aceleci kararlarla ve daha iyi olsun derken kaybediyoruz. |
Yok yok bu böyle olmayacak kesin bir deneme daha yapmam lazım. Vallahi Orkuncum iki deneme yapıp yeterince çatladım zaten. Birde tohum olup gelecek diye beklerken olmayan sabrımda kalmayacak;).
Hava bir parça ısınsa bir parça güneş görsek hemen çimlenecek tohumlar. Haziran geldi güneş görmedik. Ama kararlıyım tohum alıp deneyeceğim. |
Alıntı:
Tepe almayı düşünmüyor değilim. Ama alacağım tepenin çeliklemeye uygun boyuta gelmesini bekliyorum. |
Çelik almak için alacağınız çelik yarı odunsu halde, iki parmak arasında sıkıştırdığınızda esneklik göstermesi gerekmekte- yani sıkıştırıp bıraktığında eski haline anında dönmeli, ezilme ve şekil bozukluğu olmamalı ;)
Başka dallarla bu denemeyi yapın ve nasıl bir duygu olduğunun ayrımına varın, sonra da bunu mavi kelebeğinizin üzerinde deneyin. Bence henüz çok çok erken.Aşırı sulamaktan kaçının. |
2 Eklenti(ler)
İşte benim kelebeklerim ikisinide henüz dışarı çıkarmadım havaların kendine bile hayrı yok güvenemedim ;)
|
Bettyycim'cim:D çok sağlıklılar maşallah. Demek böyle yan yatınca dibinden patlayacak. O halde ben de yatırayım. Sürgünler anacını geçmiş ve daha güçlüler. Ellerine sağlık. Bol bol çiçeklerini gör inşallah.
|
Teşekkür ederim, ben hiç fanusa koymadım direkt Sihirli toprağa şaşırttım ve bu toprağı sevdiğini düşünüyorum :D
|
Bütün keramet Sihirli toprakta mı diyorsunuz? Belki biraz payı olabilir ama bence sizin sabır ve emeğiniz daha büyük etken. Tebrik ederim.
|
Teşekkür ederim, sadece size fikir vermek adına söyledim ve sürekli günşte tutuyorum ama cam arkasından :D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025