![]() |
3 Eklenti(ler)
Geçtiğimiz kış sert geçmediği için, bir önceki kışta donan dallar bu kez donmadı. Bu nedenle Abutilon'umun boyu iki metreyi geçti. Son derecede sağlıklı. Çiçeklenme giderek yoğunlaşıyor.
Eklenti 220460 Eklenti 220461 Eklenti 220462 |
Orhan Bey muhteşem görünüyor.. Maşallah ;)
|
Süslü gelin gibi, sanırım mercan rengi, çok güzel.
;) |
Teşekkürler selis..
Evet Jezebel. Birkaç gün önce açan ilk çiçekleri, soluk bayrak kırmızısı gibiydi. İlginçtir, şu günlerde tam mercan kırmızısı.Güneşlenme hiç olmadığından mıdır ne? |
Alıntı:
Teşekkürler |
Bir yerlerde bunun tohumuna rastlarsanız beni de unutmayın.;)
|
Cok güzel Orhan bey, oldukca görkemli olmus. Rengi de cok güzel.
|
1 Eklenti(ler)
Abutilion ektigim saksidan bunlar cikti, ben pek benzetemedim ama siz ne dersiniz? Üzerindeki tohum paketten cikan. Burada da yanlis tohum mu satiyorlar acaba?
|
Sevgili ciceksever70;
Ben tohumdan hiç yetiştirmediğim için bir fikrim yok. Ama tohumdan yetiştiren arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır. |
Malesef Abutilion değil sevgili çiçeksever, ilk yapraklar kalp gibi, asıl yapraklar direkt kendi minyatür Abutilion yaprağı hemen anlarsın :o
|
Evet ben de internette gördügüm icin benzetememistim. Paketten cikan tohumlar bunlar ama cok garip. Elimde ayni marka bir paket tohum daha var acip bakayim bari onun icindekiler de ayni mi.
|
Benimkiler tohum tutarsa göndereyim size ;)
|
Alıntı:
|
Benim çimlendirdiğim de ondan ama, ben internetten aldım kilitli poşette 10 tane geldi ;)
|
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Internetten net bir resim buldum bunun bulgur tanesi kadar olanini düsünün.
|
Bugün ağacın altına dökülen bütün kuru çiçekleri kontrol ettim.. O kadar çok çiçek dökülmüştü ki ama bir tane bile tohum yok :(
|
Sevgili çiçeksever internetten bulp koyduğunuz resim doğru resim ;)
|
Alıntı:
|
Belki toprakta farklıbir şey vardı, onlar önce çimlendi :D
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili çiçeksever, size fikir vermesi açısından yeni çimlendirdiğim Abutilion'ın resmini ekliyorum ;)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Istedigim netlikte bir türlü cekemesem de sanirim bu kez tutturdum. Bir tane tohum cimlendi.
|
Tebrikler çok sevindim, benimde şuan çimlenmiş 9 adet var :D
|
Alıntı:
|
Suyu seviyor haberiniz olsun :D
|
Alıntı:
|
Tabi çok da vermeyin minik henüz, ben minik saksılara ektim 5 Cm lik her gün bir yudum kadar veriyorum, büyüdükçe artırıyorum ama her sabah düzenli su veriyorum :D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025