![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili nevsune, çok sevindim, gözünüz aydın. Açtığında da görmek isteriz. ![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 29-08-2008
|
Teşekkür ederim Nevsune hanım, siz güzel bakmışsınız tomurcuklanmış. Bu tamamen sizin başarınız. Merhaba Sn. Tura, Yapraklar kocamansa mutlaka çiçek açması gerek. Aşağıda fotoğraflarda çiçek açmasını tarihlerle görüntüledim, görülen arap ful saksıdan toprağa kaçıp saksı dışarısında hayatını sürdüren bir kaçak. Şimdilerde ilk ana tomurcuk altı yaprakların arasından büyüyen sürgün uçlarında da tomurcuklar oluşmaya başladı, Arap fulun istediği bol güneş büyükçe bir saksı ve gübre. Sn. Sdurul, Sizin arap ful da açacak gibi sanırım. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2011
|
Mutlu beyden bu yıl aldığım arap fulunü toprağa diktim. Henüz çiçek falan yok ama nerden çıktılar nasıl çıktılar anlamadım daha şimdiden dört ful daha çıktı. Yabancı ot olsa bu kadar çabuk çoğalmaz. Anlaşılan bunlarlada mücadele etmek gerekecek.Çünkü bu hızla çoğalırsalar seneye bahçede yer kalmaz. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 29-08-2008
|
Bahçeye başı boş vaziyette dikerseniz, bahçenin birçok yerinden çıkar. Köklerin ilerlemesiyle bahçeye yayılır. Yayılmasını istemiyorsanız toprak içerisine 20-30 cm derinliğinde dikey beton vb. malzemelerle sınırlamak gerek. Alıntı:
Düzenleyen Mutlu Kutlu : 12-10-2012 saat 11:49 |
|
|
|
|
![]() |
|
|