![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
İşte yapraklarını döken borazanı bakalım ne hata yapıyormuşum ayrıca bu sene ilk defa kırmızı örümcek yok çok şükür ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Tamam teşekkürler ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Yaprak dökülmesinin bendeki sebeplerinden biri kırmızı örümcek. Ancak ev içinde olması yerine balkonda çok daha güzel oluyorlar. Kışın mecburen ev içine almış olduğum meleklerin borazanlarını yapraklarını kopartarak ve ilaçlayarak balkona çıkardım. Şu anda her yerinden güçlü ve sağlam yaprak çıkartmaya başladılar. Ancak birkaç defa arka arkaya ilaçlama yapmak gerekiyor. Her ikisi de sarı çiçekli. ![]() Düzenleyen Muda : 13-06-2015 saat 23:37 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen sene kapalı balkonda iken kırmızı örümcekten çok zor kurtarmıştım şimdi apartman içinde camın önünde dururyor kırmızı örümcek yok ama yaprak döküyor bakalım nasıl gönlünü yapacağız ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
arkadaslar meleklerin borulari ile birkac yildir ilgileniyorum bu yil ilk defa bu cicegim uc kurusu gibil bir hastaligina rasladim ne yapacagimida bilemiyorum sizlere resimliyorum dikkatlice bakarsaniz nedemek istedigimi daha iyi anlarsiniz bu hastalikla karsilasan arkadaslar varsa konusalim saygilar,,, |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
arkadaslar meleklerin borulari ile birkac yildir ilgileniyorum bu yil ilk defa bu cicegim uc kurusu gibil bir hastaligina rasladim ne yapacagimida bilemiyorum sizlere resimliyorum dikkatlice bakarsaniz nedemek istedigimi daha iyi anlarsiniz bu hastalikla karsilasan arkadaslar varsa konusalim saygilar,,, |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
meleklerin borulari hastakigi
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-06-2015
|
Arkadaşlar kırmızı meleklerin borusu çiçeği arıyorum nerden temin edebilirim katmerli olanindan |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Katlarını açamıyor. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-07-2013
|
merhabalar çiçekleri zehirli diye duydum doğrumudur |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2009
|
Bu bitkiye patlıcan aşılanabiliyordu sanırım patlıcanlarda epey güzel oluyormuş |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
meleklerin borulari
bu yil meleklerle pek ilgilemen yok sanirin ben bir sonbahar paylasimi yapayim diye düsundum doga seven arkadaslara kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
meleklerin borulari
bu yil meleklerle pek ilgilemen yok sanirin ben bir sonbahar paylasimi yapayim diye düsundum doga seven arkadaslara kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
melaklerin borulari
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
evet ben duymuştum hatta örneğinide gördüm şahane bir gelişme gösteriyor |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-06-2013
|
Bu bitkiyi uzun zamandır elde etmeye çalışıyorum ama bulamıyorum artık tohumdan üreteceğim |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2006
|
Ben, sarı çiçekli, gövdesi koyu renkli olanina on beş gün kadar önce patlıcan asiladim. Durgun olarak duruyorlar. Benim merakım patlicanlari zehirli olur mu? |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2009
|
Benim Alanyalı tanıdığımın söylediğine göre herhangi bir sorun olmuyormuş patlıcan bitkisi brugmansia nın sadece kökünü kullanıyormuş. brugmansia da çok yıllık olduğu için sıcaklık elverdikçe her zaman ürün alabileceğiniz bir bitkiniz oluyor. kışın yanlış hatırlamıyorsam donmuyormuş bildiğim kadarıyla ama yapraklarını döküyormuş |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın tarabyalı; İlgilenen çok ancak bu yıl nedense çoğu arkadaşın meleklerin borularında sorunlar oldu. Bir kısmı kışın kurudu. En fazla çeşidin olduğu, yurtdışından özel gübrelerini bile getirten sizde bile paylaşım sınırlı kaldı. Bende geçen yılda çiçek açan sarılardan biri 7 çiçek açabildi. Çiçekler geçtikten sonra nedense büyük yaprakların hepsi döküldü. Şimdi ikinci kez çiçek tomurcuğu oluşturmaya çalışıyor. http://www.agaclar.net/forum/1406594-post1170.htm |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Düzenleyen tarabyali : 18-09-2015 saat 22:27 |