![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-02-2007
|
Çelikle üretim burası degil belki ama.Ben yeni ögrendim.Hazırlanan çeikler patetese batırılarak bekletilip ekiliyor.Kök salma daha çabuk ve daha çok oluyormuş.Bu sene deneyecegim.Yeri Düzenleyen Wallnut : 08-12-2015 saat 00:45 Neden: ek |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-11-2012
|
Merhaba. ![]() Annem gül fidesi almış. İnternetten baktım ve güllerin killi, gübreli, demirli, kırmızı renkte toprak sevdiğini okudum. Ama bitki bakımıyla ilgili bilgi sahibi olmadığımdan böyle bir toprak hangisidir, hangi toprağı almak gerekiyor bilemedim. Gül toprağı adıyla satılan bir toprak buldum ama illa onu mu kullanmak gerekir, çiçek toprağı, çiçek torfu adıyla satılanları kullansak olmaz mı? Anlamıyorum ki ben hangi toprak killi, gübreli, demirli. ![]() Bir de muhabbet kuşlarımız var bizim. Onların dışkılarını gül için gübre niyetine kullanmak doğru olur mu acaba? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-03-2016
|
Kokulu gülün kokusu kaybolabilir mi
Bu sene neredeyse iki metre boyunda gül aldım. Satan arkadaşın elinde bir çok çiçek vardı ancak bana verdiğine Isparta gülü dedi, güzel kokar dedi. Tomurcukları bembeye dönüktü ancak bir hafta sonra beyaz olarak açtı ve kokusu yoktu. geçen sene pembe acan gülüm de bu sene beyaza dönük açıyor. Gübre serbeti yapıyorum. Ögle güneşi de alıyor. Yaprakları da güzel ve parlak. Ancak koku ve renk gidiyor? Böyle bir durum yaşayan arkadaş var mı? |
|
|
|
![]() |
|
|