![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2010
|
kamelya
Çiçek açmış bir kamelyam... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sn Kamelyavadisi, fidelerimin bazılarının yaprakları daha acık renk almaya başladı. Ne yapmam gerekir acaba. Dikerken bahce toprağı, perlit ve yanmış hayvan gübresi kullanmıştım. ![]() Bu kamelya gecen sene bahceye diktiğim. Üzerinde bol tomurcuk var, yakında acacak gibi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
kamelya
Alıntı:
Fideler sağlıklı görünüyorlar. Havaların ısınmasıyla bahçeye dikebilirsin. Renkleri ve yapraklarının farklı oluşları türlerinden kaynaklanabilir. Elimden geldiğince farklı türlerden gönderdim. Toparlanacaklarını umuyorum. Yakında yeni filizlenmeler olacak. O zaman eski yapraklarını dökmeleri normaldır. Bendeki kamelyaların da açmalarını bekliyorum. Sağlıcakla kalınız. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Sn Kamelyavadisi. Fazla yaprak dökülmesi olmadı fidelerimde. Yanlız 2 fidem kurudu, sanırım köklere zarar verdim dikerken ![]() Fidelerden bir tanesi, yeni sürgün ucu cıkmaya başlamış. Acık renk yapraklar, sonradan cıkan yapraklar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
kamelya
Fidelerinin büyümelerini buradan takip ediyorum. Yeni açan yaprakların açık renkte olmaları gerekiyor. Elindeki büyük kamelyadan zamanı gelince çelik alıp çoğaltabilirsin. O konuda da size yardımcı olurum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
kamelya teras serdar |
|
|