![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-09-2010
|
Ortanca Yaprak Sorunu
Merhabalar, Bu kadar güzel resimden sonra böyle resim paylaşmak istemezdim. Ortancalara karşı büyük hevesim olmasına rağmen bir türlü bakamıyorum. Sorun nedir. Yarı gölgelik bir yer ve kuyu suyu ile hergün su veriyorum. Ne olur yardımcı olun. Teşekkür ederim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-06-2016
|
Ortancalardan yana benimde şansım gülmedi güzelim ortancamın çiceklerini kuruttum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-03-2016
|
Bugün gördüğüm pembe rengi bir ortancadan celik almak istiyorum . Bu ayda celik alınır mı ? Baktığımda daha çiçek açmamıştı tomurcukta yoktu. Şimdiden teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
sorun ne anlamiyorum
daha once de ortanca almistim o da boyle oldu. sonradan da yapraklardan kurudu. demir eksikligi saniyorum. demir sulfati su ile karistirip veriyorum. insallah duzelir. ama cicekciden aldiktiktan sonra neden bende yapraklari sarariyor bilmiyorum. yapraklardaki lekeler ise demir sulfati spreyle verdim onun izleri. yanlis yaptim galiba. yapraklari yakti galiba. bilen varsa bu sararma neden oluyor. demir eksikligi ise birden neden demir bitiriyor ben aldigimda. **** ben yanlis birseymi yapiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|