![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2013
|
herkese selam, japon gülü çeliği talep edenlere çeliklerini gönderdim. bu yıl itibari ile daha fazla çelik almam münkün olmayabilir bu nedenle başka isteyen olursa seneye kısmet. umrım herkesin eline sağ salim ulaşır. gönderdiğim çeliklerin tamamı farklı renk. pembe katmerli, sarı katmerli, turuncu, kırmızı, ve kırmızı renkte farklı bir tür gönderdim. ilerde başka türlerle de paylaşım yapmak üzere. iyi yetiştirmeler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Sayın Aydindeniz, Kargo az önce geldi.Paylaşımınız için çok teşekkür ediyorum. Bol çiçekli günler diliyorum. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben çentik atarak tohumları ekiyorum. Yalnız çentik atarken dikkatli olmak gerekiyor yoksa tohum kaybedilebiliyor. Bu sayfalarda ben bu konuda örnekler yayımlamıştım. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-08-2013
|
Alıntı:
...neyse sağlık olsun. İskenderun'a eşimle akraba ziyareti için Kasım ayında gelmiştik. Oradaki Japon gülü çeşitlerini görünce aklımı oynatacaktım ve birkaç çelik almayı denedim ancak sanırım hem zaman yanlıştı hem de çekinerek aldığım için çelikleri hep ince dallardan seçmişim, hiç birini tutturamadım, çok üzüldüm. Bir sonraki çelik gönderme aşamasına geldiğinizde benim de talip olduğumu hatırlarsanız çok sevinirim Özele adres ve tel. bildiriyorum. Bol çiçekli güzel günler... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2013
|
sayın adesto, bende malesef çelik kalmadı. ama sizinde dediğiniz gibi burda çok fazla türde japon gülü var. Bu aralar başka yerlerden çelik bulmayı düşünüyorum bulabilirsem size de gönderiririm |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-08-2013
|
Alıntı:
, ilginize çok teşekkür ederim sayın aydindeniz... |