![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Size geçen yıldan 2 fotoğraf eklemek istedim, gönlümüz açılsın diye... ![]() Ben genelde 150 cm. civarında buduyorum ki yanından geçerken veya hemen yanında oturduğum zaman çiçekler ~ burun seviyesinde bulunsunlar. ![]() ![]() Düzenleyen omar : 02-06-2009 saat 10:31 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Sayın Omar, Cevap için sağolun.Benim full'ü yeni aldım antalyadan 3 hafta önce geldi geldiğinde üzerinde tomurcuklar vardı acaba istanbulun iklimine uyum sağlayamadıgından mı çiçekleri az kokulu ve pembemsi olmuştur acaba? Bir de full'üm dışarda bahçede duruyor gece gündüz bu aralar istanbul geceleri serin oluyor içeri mi alsam geceleri full'ümü? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Dışarda kalsın iklime alışsın. Merak etmeyin sorun olmaz. Benim fulum 1 aydır dışarıda. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Sn.omar, Vallahi çok acımasızsınız! ![]() ![]() Şaka bir yana, burada verilen tavsiyelerden sonra ben de tepe sürgünlerini budamaktan vazgeçtim. En kısa zamanda gonca görebilmek umuduyla. Sulamayı da azalttım haliyle... Alıntı:
İstanbul için, fullerde çiçeklenme vakti midir? Yoksa daha henüz erken midir? Vakit bu vakitse eğer, fosfor ağırlıklı besin vereyim diyorum da... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|