![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-05-2007
|
Buyrun size kabak farkı. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-07-2007
|
Merhabalar, Çok fazla güneşteler. Onun için resmi net çekemedim. Kusura bakmayın arkadaşlar. İnşallah daha net görüntüler de gönderebilirm. Bu sıcaklarda yaşatabildiklerim bunlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Japon gülü diye aynı bitkiden söz ediyorsak, üzülme, o her gün yeni bir çiçek açar, ertesi gün onu döker, bir başkası açar. Böylece sürüp gider ve hep çiçekli görünür. ![]() Tereciye tere sattım. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-05-2007
|
Sevgili elfogi yani böyle gözümüzün içine sokmak istermiş gibi. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Yeşilparmak : 26-09-2007 saat 21:50 Neden: resim eklemek istedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Benim full Antalya'dan geldiği ve orada çiçeklenme erken oldugu için İstanbul'da da sanırım daha full çiçeklenme dönemi gelmediği için açan tomurcuklar pembe ve kokusuz oldu ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-08-2008
|
Alıntı:
![]() http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=12878 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bugün sabah, aynı bağlamda bir mail cevapladım ve Mutlu beye yönlendirdim. Neden? Benim 2008/Ekim ayında aldığım çeliklerden verdiğim hiçbir arkadaşım maalesef tutturamadı. (Ben de dahil) Sanıyorum üretimi biraz zor. Sizinde belirtdiğiniz gibi arayışınız, sizi minik tomurcuklarla dolu ful sahibi yapmış ![]() Düzenleyen omar : 02-06-2009 saat 12:38 Neden: imla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Evet, Mutlu Kutlu'dan. Cuma günü siparişimi verdim. Pazar günü Mutlu Beyin önerdiği büyüklükte saksı ve toprağını hazırladım. Dün çok başarılı bir şekilde Antalya'dan Adana'ya onca yolu tek bir zedelenme olmadan aşarak geldi. Ve yerine yerleşti. Bulunuğu konum uygun mu sizce? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 29-08-2008
|
Sn maki01, Ful yasemini elinizden geldiğince bol güneş ışığı alabilecek şekilde yerleştirin, sıcaklık olarak bizim buradan daha yüksek bir sıcaklığa maruz kalacağınızı sanmam. Bitkinin güneş ışınlarından panjur kapatarak korumaya çalışmak bitkiye zarar verir, güneşi seven bitkilerdendir. sıcaklık 54 dereceyi gördüğünde dahi tek bir yaprağı zarar görmedi bizde. Saksının direk güneş görmesi sonucu aşırı ısınarak kılcal köklerin zarar görmesi bitkiye daha çok zarar veriyor. Saksıyı güneşten koruyun yeşilliklerini salın güneşe. suyunu ihmal etmediğiniz sürece bitkiniz kuduracaktır ![]() Saygılar. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, Ne kadar koklasak azdır ful'ü ![]() Yalnız anlamadığım birşey var;yukarıda Habibe hanımın ful'ünde olduğu gibi birkaç tomurcuklu dal yok bende..Hepsi tek çiçek veriyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-07-2008
|
Ben de adını, ne işe yaradığını buradan öğrendim. http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=18541 Ve birbirine bağlı daha birçok konular var forumda.. Mükemmel ötesi paylaşımlar bunlar!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|