![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2007
|
Sanki çiçek diyesim geliyor ya...Hadi hayırlısı ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
En yakın ve net bu kadar çekebildim, ben ne çiçeğe, ne sürgüne benzettim... Bu kadar yakınlaşmışken minik minik ağlar gördüm üstünde, kırmızı örümcek var galiba... Daha önce hiç farketmemiştim...![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Anladığım kadarıyla yaprakları benzeyen 2 çeşit yasemin var.. Yaprağından tahlili mümkün müdür? Satıcı da hangisi olduğunu bilmiyordu.. Diğer ful ün fiyatlarına bakınca ve ben 3 tl. ye aldığım için, yıldız yasemin olabilir mi diye düşündüm.. ![]() İkisine de benzemiyor gibi.. Ama ilginç bir oluşum ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Not: Sizin vermiş olduğunuz linkteki ilk fotolar bu konuda bahsi geçen ful. Diğerleri ise yasemin. Sizin direk paylaştığınız fotolar ise bende de olan ve ismini tam bilmediğim çiçek . [/QUOTE] İkisine de benzemiyor gibi.. Ama ilginç bir oluşum [/QUOTE]Lütfen ikisine de benzetemedim demeyin Sürgün o sürgün . Seneye ben rezerve ettim![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2008
|
[QUOTE=sakdag;1049078 Bu kadar yakınlaşmışken minik minik ağlar gördüm üstünde, kırmızı örümcek var galiba... Daha önce hiç farketmemiştim...[/QUOTE] Hemen ilaçlayınız. Aksi halde önce yaprakları dökülür sonra kurur. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu mesajınızı farketmemişim Sayın Nrş, afedersiniz... Çıkıntı şeklindeki oluşum kurudu, . Gerçekten de kırmızı örümcek varmış. 2-3 tur yıkadım, yıkamalar esnasında bir yaprağını da kırdım zaten. 3 yaprağı kaldı, bu aralar biri de sararmaya yüz tuttu. O zamandan bu zamana bir milimetre büyüme gelişme olmadı. Birşeyleri yanlış yapıyorum galiba. Bir iki bitkimde daha kırmızı örümcek var, nasıl bir kimyasal ilaç kullanmalıyım acaba? Ev yapımı ilaçlar denedim işe yaramadı. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Lütfen fazla gecikmeden ilaçlama işini halledin. Kırmızı örümcek çabuk yayılan bir illet. Sağlam bitkilerinize de bulaşır. |
|
|
|
|
![]() |
|
|