agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Buralardan Çekip Gitmek (Ev yapımları)
(https)

Beğeni Düzeni148Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 07-09-2010, 18:28   #6
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 02-05-2010
Merhabalar
Az kalsın konu açacaktım biraz kurcalarken gördüm arsa ile konu varmış zaten.Neyse daha öncede konu açmıştım ama biraz abartmıştım kabul ediyorum bilen bilir.Neyse uzatmıyım bazı sorularım var.
Bursada doğdum,bursada büyüdüm ve tüm akrabalarım bursalı.6-7 Göbektir bursalıyız.Şimdi bende çekip gitmek isteyenlerdenim.Şimdi almak istediğim arsa tipini size belirtiyim sizde bana yardımcı olun.
-Almak istediğim arsa bursada olabilir ama özellikleri uymazsa bursaya yakın yerler olabilir
-Arsam çok pahalı olmasın.Yani işte duyuyorum dönümü 40 bin tl falan.
-Havası temiz olsa güzel olur tabi bursada uludağ dışında temiz hava bulmak güç
-Alacağım arsa min.5,max 20 dönüm olsun.
-Arsanın imar durumu tarla olursa sanırım daha uygun oluyor,ancak tarlanında %5 imar hakkı oluyor ve sanırım maximum 250 metrekareye izin var.Peki birde söyle bir sorun varmış sanırım arsanın yola cephesi olması lazımmış ?Yani yola bağlantısı olmazsa ne gibi sorun olur ?
-Alacağım arsa şehirden uzak olsun ama hastalanma vs acil durumlarda yolda ölmeyecek kadarda uzak olmasın.
-Arsa aldık diyelim,evi kurduk,bir baktık yan arsada özendi.Yani arsam öyle şekilde olsunki evi tam ortasına kurduğumda gene özgür alan olsun ses vs.
Şimdilik bu kadar değerli dostlar

ozguratalay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025