![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
alt kata hayvan barınağını "hoş kokular" bakımından pek düşünmemeli bence. bir dönüm, yani yirmiye- elli bir yer.. eh yarısında ev var bir ahır var biogaz kuyuları var...sebzelere azıcık yer kaldı.. almışken sen üç beş dönüm al sonra rahat edersin.. geniş geniş |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Benim yaptığım plan 3 dönüm üzerine. Kendi yıllık ihtiyacım olan tahıl sebze meyve baharat gibi ürünler bölünen pasellerde yetişecek. Ayrıca hayvanlar için ayrı bir bölüm, bizim iklim sert olduğu için merak ettiğim zeytin turunçgiller muz gibi türlerin yetiştirildiği sera. Hayallerimi gerçekleştirebilmek için bu kadar arazi ancak yeter. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Hafta sonu köye gittim babam ile birlikte çardak yaptık tüm aşamalarını fotoğrafladım yalnız bitiremedik eksik yerleri kaldı bir dahaki seferde tam bitmiş olur burada veya ayrı bir başlık altında ayrıntılı bir şekilde anlatacağım. Ayrıca köyde komşumuz yaşlı bir teyze toprak fırın yapıyormuş ondan söz aldım bir hafta sonu yapacağız. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Kullandığı toprağın cinsini bilmiyorum fakat benden malzeme olarak eski kiremit istedi yarım daire şeklinde olan . Yapım aşamalarını kullnadığı malzemeleri ayrıntılı bir şekilde fotoğraflayıp sizlerle paylaşırım ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-11-2016
|
Alıntı:
|