![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-04-2015
|
Konuya vakıf kimse yok mu ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 31-08-2015
|
geldim
geç kaldım,pardon PREFABRİK EV - TRİMETAL A.S. bu firma iyidir, ankarada, sorununuzu çözer adresi tam bulamadım kendi sayfaları vardır. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-07-2015
|
Tolga Bey merhaba, Yazdıklarınızı heyecanla okudum, eviniz, bahçeniz çok güzel olmuş, güle güle oturun. Resmi prosedürle epey cedelleştiğiniz için biliyorsunuzdur belki diye sorayım istiyorum: Konteynır evi su basmanlı yapmak yerine aşağıdaki gibi dört tarafından beton bloklar üzerine kondurulsa yine de belediyeden izin almak gerekiyor mudur? Teşekkürler ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-06-2015
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-02-2008
|
Arkadaşım, alt kısmı kapalı beton temel üzerine yerleştirdiği özel yapım ofis konteyner için izin alamadı, temeli kırdırıp konteyneri altta boşluk kalacak şekilde beton bloklar üzerine oturttu ve geçici izni aldı. Ofisin olduğu alan göz önünde olduğundan zamanla şikayet üstüne şikayetler, tuhaf uygulamalar, emsallerden ve yaygaralardan sonra iyice bunaldı. Konteyner ofis tipi olduğundan tekerlekler üzerine alarak, çekici treyleri ile mobil hale getirdi. 2 yıllık masraf ve sinir harbi ile dolu bir dönemden sonra en baştan beri benim fikrim olan ve beni güldürme dediği mobil sisteme döndü. En nihayetinde mobil konteynerlerin güzel ülkemizde yaygınlaşmasının sebebinin bu olduğunu öğrenmiş oldu. Ev alma komşu al her daim geçerli... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-10-2014
|
Ben de arsama geçici ufak bir konteyner koymak istiyorum. 12 m2 3x4 mt ebatlarında olacak. Zemine beton atmak yerine toprağı biraz sıkıştırıp, üzerine arsadaki yerli taşlardan döşeyip onun da üzerine mıcırla tesviye etsem konteyneri bunun üzerine yerleştirsem sıkıntı olur mu? Zeminde su girme rutubet problemi olur mu acaba? Beton ayaklar üzerine oturtmayı da düşündüm ama altta kalan boşluk bazı hayvancıklar için barınak olabilir pislik birikintisi olabilir, kasıntı problemi olup kapıların kapanmasında problem olabilir diye düşündüm. Tecrübeli arkadaşlar fikir verirse sevinirim. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|