![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Merhabalar efendim, Güzel yaşantınız beni çok etkiledi. Hepsini gezemediğim Ağaçlar.net 'ten, Sayın Meyvelitepe' den sonra hayallerimi(Benim) yakalamış ikinci kişisiniz. Yani ortağımsınız. Hiç olmazsa bir kısmının ![]() Çok güzel herşey. Yazılarınız da, doğayı anlamamızda ayrı bir dürtücü. Dilerim ki, modern ve lüx kavramı, sizi unutur ve mutlu bırakır. Doğal yapınız ve çevrenize uymayan tek şey, önerdiğiniz Ayazma Videosundaki Japon ezgisi/kültürü idi.(Sipsi, ney, çoban kavalı, ud, kanun, saz, tulum.. vs. bilmiyordu o kişi sanırım). THY da, senelerce Türk Kahvesi içilmemesi zihniyetinin başka bir temsilcisi. Yurdumda Türk Kahvesi yok diyen her yerin ta müdürüne kadar çıktım, eleştirdim.(Trabzon'da Belediye Çay bahçeside dahil-Her akşam, elimde Kahve kutum ile gittim, pişirttim-seyehatım bittiğinde de 2 kutu kahveyi ona bıraktım. Zihniyeti değiştiysede,sanırım benden dolayı değil, paradan dolayıdır). Dilerim, zaten önemsemediğiniz, ama zamanında acısını çektiğiniz para kaygınız olmadan, nice seneler mutlu evinizin dumanı sağlık içinde hep tüter. Taş tan mutluluk çıkaran birisi olduğunuz bilincindeyim efendim. Eşiniz hanımefendi ve Size saygılarımla lütfen. Ayazma' nın akarken, düştüğü gölet etrafındaki kayaları yontması gibi, eleştirilere karşı zaman içinde yontulmuş, hoş görülü biri. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|